Spectacol de teatru pentru copii: Aventurile lui Hermann

| | Modificat: 2014-03-12 00:00:00

Spectacol de teatru pentru copii: Aventurile lui Hermann

Sa cunoastem cartile si povestile prin teatru - aceasta este deviza noastra!! Lumea lui MOMO, v-a pregatit o noua poveste transpusa in teatru, "Aventurile lui Hermann" - un spectacol educativ, gata sa se intalneasca cu ochisori curiosi de copii, duminica 16 martie la Clubul Taranului.

HERMAN_16_martie
Intr-o zi mohorata de luni, Hermann o porneste catre scoala. Si cand te gandesti ca ar fi atatea feluri in care si-ar putea petrece frumosii si pretiosii ani ai copilariei, in loc sa-si piarda vremea cu atata invatatura! Si, la urma urmelor, ce rost ar mai avea sa ramana acasa ori sa se mai duca la scoala, doua locuri unde nimeni nu pare sa se sinchiseasca si sa aiba nevoie de el, unde nimeni nu se arata destul de intelept in a-i pretui talentele cu totul si cu totul deosebite.

Va invitam copii, parinti, bunci si matusici, sa traim, pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele... Haideti sa aflam de ce apa sta in nori si de ce curge in jos, si de ce cadem daca sarim de pe un bloc, si de ce putem vedea cum pamantul se crapa ca o coaja de pepene sub picioarele noastre chiar daca in realitate nu se intampla nimic...

La spectacol se va rade mult, vom canta impreuna ..si sa nu va mire mire daca copiii vostri va vor trage de mana sa le cumparati carti si sa le cititi inainte de culcare... sau chiar sa inceapa sa le citeasca ei...

Informatii spectacol

Spectacol de teatru pentru copii: Aventurile lui Hermann, pentru copii de la +4 ani
Duminica 16 martie de la ora 12.00 la Clubul Taranului Roman

Adaptare romanul lui Michael Ende
"Lungul drum catre Santa Cruz"

cu Toni Zaharia si Clara Flores
adaptare si regie Toni Zaharia
concept artistic: Lumea lui MOMO

Bilet intrare: 20 lei/persoana (copii pana la 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc), detalii la tel: 0723.565.113. Biletele s-au pus in vanzare la www.iabilet.ro, la www.eventim.ro si in reteaua de vanzari bilete eventim din Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo si de la casa de bilete Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti. Biletele se pot achizitiona si inainte de spectacol la Clubul Taranului, doar in limita locurilor ramase libere.

Taguri Spectacole copii Teatru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri