Seri de Poveste 2014, un cadou de Craciun pentru toti copiii

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza intre 16 si 20 decembrie cea de-a opta editie "Seri de Poveste", eveniment dedicat tuturor copiilor.

Pe parcursul a cinci seri, copiii si parintii sunt asteptati in libraria Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive si interesante, pline de invataminte si de surprize. Fiecare seara este una speciala, cei mici fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi ale povestilor preferate, teatru de papusi si chiar interpretari muzicale.

 seri-de-poveste

Accesul la eveniment este gratuit. Pentru a ne anunta prezenta, va rugam sa ne scrieti pe adresa seridepoveste@principesa.ro, mentionand numele si varsta copiilor participanti, precum si ziua in care doriti sa participati.

Pe langa latura publica, educationala, Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care ii sprijina prin Fondul Special pentru Copii, a caror lume trebuie sa devina mai frumoasa de Sarbatori. Puteti face o donatie online pentru a fi alaturi de acesti copii.

Programul Serilor de Poveste poate fi accesat si in pagina http://fpmr.ro/seri-de-poveste-2014/.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul