Sensiblu este alaturi de The Gurdjieff Folk Instruments ensemble la primul lor concert in Romania

Cu sprijinul Sensiblu, ansamblul The Gurdjieff Folk Instruments, castigatorii Premiului Edison Jazz/World 2012 pentru cel mai bun album international, vin pentru prima oara in Romania. Cei zece muzicieni, printre care cei mai renumiti interpreti profesionisti de muzica instrumentala traditionala din Armenia, vor concerta la Sala Radio din Bucuresti pe 26 martie, cu incepere de la ora 20.00. Evenimentul este organizat de Asociatia Octava.

Sonoritatile armene, grecesti, kurde, asiriene sau arabe poarta ascultatorii intr-o rara calatorie, plina de mister si lirism.

 concert

Din programul concertului de la Bucuresti fac parte compozitiile lui G.I.Gurdjieff si Komitas Vardapet, interpretate la pian si la instrumente traditionale precum duduk, kamancha, oud, kanon sau blul. Este al doilea eveniment din turneul european 2015 al ansamblului, care cuprinde printre alte tari, Germania si Olanda.

Unul dintre muzicienii The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, Emmanuel Hovhannisyan, interpret la duduk, a mai fost prezent in Romania la invitatia Sensiblu. Emmanuel a facut parte din proiectul Roots Revival Romania, care a derulat un turneu in 4 orase, in primavara lui 2014, respectiv un turneu in 10 orase in toamna anului trecut, ambele cu sprijinul Sensiblu.

Ansamblul Gurdjieff este compus din:

Levon Eskenian – aranjamente muzicale si director artistic

Emmanuel Hovhannisyan – duduk

Avag Margaryan – blul

Armen Ayvazyan – kamancha

Aram Nikoghosyan – oud

Meri Vardanyan – kanon

Vladimir Papikyan – santur

Davit Avagyan – tar/saz

Mesrop Khalatyan – dap/dhol

Norayr Gapoyan – duduk

Biletele pentru concertul The Gurdjieff Folk Instruments Ensemble pot fi achizitionate prin reteaua magazinelor Eventim, sau online pe www.eventim.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul