Seminar "Cresterea Constienta a Copiilor si Relatii implinite"

Seminar "Cresterea Constienta a Copiilor si Relatii implinite" 4 si 5 August 2012, intre orele 10:00 – 17:00 - Centrul Seeds for Happiness din Bucuresti

• Ce inseamna a fi un adult constient... sau un parinte constient?

 • Cum putem construi si intari legaturile de dragoste si incredere cu copiii nostri si cu ceilalti care sunt prezenti in viata noastra?

 • Onestitatea in comunicare functioneaza cu adevarat? ... cu copiii nostri, cu membrii familiei, prietenii si cu noi insine?

 • Care este rolul jocului, expresiei emotiilor si gestionarii energiei in devzoltarea unor copii sanatosi si a unor adulti sanatosi?

 • Cum cream granite rezonabile si un spatiu in care iubirea reprezinta adevarata baza de la care relationam cu ceilalti?

 • Cum putem oferi spatiu, siguranta si sanctuar copiilor nostri si membrilor familiei noastre, astfel incat fiecare sa poata fi el insusi?

 • Care este rolul bunicilor in cresterea constienta a copiilor, ca implicare integrala in educatia lor?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom primi raspuns in cadrul seminarului "Cresterea Constienta a Copiilor si Relatii implinite", de la patru femei ce si-au dedicat intreaga viata pentru a trai in adevar si in armonie cu sine, cu ceilalti si lumea inconjuratoare.

Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young si Sharana Lhaksham sunt de peste 20 de ani pe calea spirituala a Baulilor din Vest, sub directa indrumare a lui Lee Lozowick, autorul cartii "Cresterea Constienta a Copiilor" (a carei lansare va avea loc vineri 3 august, ora 19:00 la Centrul Seeds for Happiness). Prin tot ceea ce au facut si continua sa faca, ele sunt un exemplu extraordinar de intelepciune, compasiune, generozitate si iubire. Au crescut copii, acum sunt bunici, sunt sfatuitoare ale parintilor din comunitatea in care traiesc si a prietenilor lor care-si cresc copiii singuri, sunt scriitoare si sustin anual conferinte si seminarii in intreaga lume despre cum se pot integra principiile unei vieti sanatoase, constiente, in acord cu viata spirituala a fiecaruia, in toate aspectele vietii de zi cu zi. In prezent, ele locuiesc in comunitatea spirituala Hohm Sahaj Mandir din Arizona SUA, creata de Lee Lozowick in 1975 si sunt responsabile pentru conservarea si comunicarea invataturii maestrului lor in intreaga lume.

Pentru a facilita accesul cat mai multor persoane la acest seminar, va punem la dispozitie mai multe variante de pret. Seminarul este sustinut in lb. engleza si beneficiaza de traducere in lb. romana. Pentru detalii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne contactati pe mail sau telefon.

Persoana de contact: Claudia Damoc

claudia.damoc@goodcompany.ro

0721.269.590


"Creste-te constient pe tine insuti, iar inocenta si intelepciunea naturala interioara devin cea mai satisfacatoare fiinta umana!"- Lee Lozowick, autorul cartii "Cresterea Constienta a Copiilor"

"Cum sa fii un parinte constient (conscious parenting) inseamna pentru mine foarte mult, pentru ca vad in asta singura posibilitate a unei lumi bune pentru copii nostri." - Claus Kostka, psihoterapeut 

"Educatia parentala constienta presupune sa fii in stare sa intelegi copiii, sa fii treaz in fiecare clipa si sa ai prezenta suficienta pentru a putea oferi ceea ce este cu adevarat necesar" - Rahima Baldwin Dancy, autoarea cartii "You Are Your Child’s First Teacher"/ "Tu esti primul mentor al propriului copil"

"Raspunderea pe care o simti cand te afli in prezenta copiilor, fie in calitate de profesor sau parinte, fie pur si simplu ca prieten sau partener, este practic raspunderea pe care ti-o asumi fata de viitorul omenirii. Modelele pe care le oferim copiilor, felul cum ii tratam ti cum ii educam ca parinti e mai mult decat important, este absolut vital pentru sanatatea lor mentala, emotionala si fizica, pentru binele lor si al planetei insesi (si chiar mai departe, pe masura ce se dezvolta tehnologia calatoriilor spatiale si al explorarilor extraterestre). Copiii cresc si devin adulti pe de-a-ntregul numai traind alaturi de adulti maturi, nu prin infierarea unor principii morale in capsoarele lor de catre niste inconstienti ipocriti care teoretic le vor binele. Copiii sunt ca niste bureti, ei pot si chiar absorb tot ceea ce vad, aud si simt, nu doar din comportamentul principalelor modele initiale de viata, ci si de la cunostintele intamplatoare. Ceea ce ei absorb va influenta felul in care se vor dezvolta, ceea ce la randul sau va avea efecte asupra lumii in general, efecte pe care nici macar nu ni le putem imagina. Relatia cuiva in raport cu copiii are un impact pe mai multe nivele subtile ale existentei. Cresterea constienta a copiilor este prin urmare nu numai legata de binele unui individ, ci mai de graba de prezentul si viitorul bunastarii intregii societatii." – Lee Lozowick, autorul cartii "Cresterea Constienta a Copiilor"

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Crestere copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul