Se lanseaza prima carte de povesti: Zboara, zboara Vrajimaturica

/ / Modificat: 2015-06-18
Se lanseaza prima carte de povesti: Zboara, zboara Vrajimaturica

Mirela Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul sau la rang de fenomen national lanseaza prima ei carte de povesti: Zboara, zboara Vrajimaturica! Gasca Zurli va face senzatie pe Promenada pe 24 iunie!

Va anuntam cu mare emotie o noua premiera in lumea plina de magie cu care v-a obisnuit Gasca Zurli!

Primul nostru audiobook! O carte cu o poveste minunata insotita de un cd cu povestea lecturata chiar de Tanti Prezentatoarea. Desigur, pe cd intervin toate personajele din Gasca Zurli.

Lansarea va fi una de poveste. Miercuri 24 iunie, la ceas de seara va dam intalnire pe Mallul Promenada unde toata Gasca Zurli va asteapta la o sesiune de autografe.

Va fi o lansare plina de surprize! Am invitat doua doamne minunate care cu vocile lor au bucurat generatii intregi: Doamna Alexandrina Halic, care a incantat parintii de azi la teatrul radiofonic si  vesela actrita Dorina Chiriac, atat de iubita de toti copiii.

Mirela Retegan vorbeste cu emotie despre lansare: "Am scris vreo 20 de povesti pentru copii. Multe dintre ele stau la baza unor spectacole pe care le jucam in Bucuresti si in tara. Mi-a luat ceva timp sa incep si tiparirea lor. Am gasit greu un desenator care sa-mi placa. Dar si cand ne-am intalnit am facut o bijuterie. Si pentru ca studioul de inregistrari e in AND-ul Gastii Zurli am inregistrat un audiobook de toata frumusetea. Stiti ca nu laud decat lucrurile care imi plac foarte mult. Ale mele sau ale altora. Dar carticica asta e fix cum mi-am dorit-o. Asa ca va invit din toata inima la evenimentul de lansare.E prima mea carte de povesti. Si e cu bucuria si emotia primului copil. Multumesc Gavrila Ana-Maria Ovidiu Stanciu Astilean Marius Alin Dumitrescu, Liviana Tane, editori, producatori, desenatori, graficieni si colegilor mei din Gasca Zurli - super voci cu super energie."

Lansarea cartii  Zboara, zboara Vrajimaturica va avea loc miercuri,  24 iunie, ora 18.00 pe terasa Mall Promenada.

Va asteptam cu cei mici pentru o seara de poveste cu muzica,  joc si alte frumoase surprize.

Pupici cu slipici!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre