Se lanseaza Clubul lui Rontzy!

| | Modificat: 2016-09-09 00:00:00

La Ploiesti Shopping City, cei mici sunt invitati la cea mai mare petrecere de lansare: inaugurarea Clubului lui Rontzy

Clubul lui Rontzy este cea mai "maxi experienta" pentru „mini omuletii” din regiune

Sambata, 10 septembrie 2016, copiii din judetul Prahova sunt invitati la Ploiesti Shopping City pentru a participa la evenimentul de inaugurare a unui proiect unic in regiune: lansarea Clubului lui Rontzy.

Super petrecerea de lansare, la care toti prichindeii din judet sunt asteptati, va avea loc pe 10 septembrie 2016, incepand cu ora 15:00, in parcarea Ploiesti Shopping City. Tonul distractiei va fi dat de Mary Poppins, ursul Baloo, de papusile Lalaloopsy, Hannah Montana, Merida si de veselii Minions, adica de unele dintre cele mai indragite personaje ale Teatrului Ancuta din Ploiesti.

Club_Rontzy

Pe langa intalnirea cu personajele de poveste, cei mici vor avea ocazia sa cunoasca simpatica gazda a evenimentului: Rontzy, cel mai amuzant veveritoi din judet. Ca sa ii intampine cum se cuvine, mascota le-a pregatit tinerilor invitati o multime de activitati, care mai de care mai interactive si mai interesante, precum: sesiuni de breakdance, beatbox si acrobatii, alaturi de momente speciale pregatite de majorete. Si, pentru ca de la cel mai tare party se pleaca mereu cu amintiri frumoase, cei mici vor primi cadouri cu care sa isi inceapa o noua colectie: surprizele lui Rontzy!

Clubul lui Rontzy este o platforma educativa, adresata copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, din judetul Prahova, care va oferi in fiecare luna o multitudine de activitati instructive si distractive, precum petrecerea timpului liber alaturi de mascota clubului si personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuita. Totodata, membrii clubului vor beneficia de reduceri speciale in magazinele preferate sau la diferite cursuri si activitati adresate celor mici; de cadouri de bun-venit in club si de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unita, in care se comunica rapid si constant.

Inscrierea in Clubul lui Rontzy se face prin completarea unui formular disponibil atat la evenimentul de lansare, la standul Rontzy, cat si la Biroul de Informatii din Ploiesti Shopping City pe tot parcursul anului.

Numele clubului vine de la simpatica mascota, Rontzy sau, pe numele sau complet, Rontzy Rontzila Rontzilescu. Rontzy, cel mai simpatic veveritoi din judet, soseste la Ploiesti Shopping City in calitate de Director de Distractie, Creatie si Agitatie in cadrul Clubului lui Rontzy. Cunoscut ca fiind foarte priceput in interactiunea cu copiii, Rontzy are capacitatea de a-i face sa rada fara oprire si de a-i invata lucruri interesante. Pentru a se putea convinge de acest lucru, simpatica mascota ii asteapta pe prichindeii plini de energie la petrecerea de lansare a clubului sau, primul eveniment din seria de intalniri pe care Rontzy le va organiza special pentru ei.

Accesul la evenimentul de inaugurare este gratuit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA