Scoala de Vara Boem Club 2016 se deschide printr-un spectacol concert de exceptie

Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza Sambata, 18 Iunie 2016, la sala de spectacole a Centrului National de Arta "Tinerimea Romana", cel de-al 14 –lea spectacol concert marca Boem Club, intitulat "Pe ritmuri boeme".

150 de interpreti de toate varstele de la clasele de pian, chitara, violoncel, vioara, saxofon, tobe si canto vor incanta publicul cu ritmuri moderne sau clasice. Concertul „Pe ritmuri boeme” va incheia un an scolar de succes la Scoala de Muzica Boem Club, un an plin de reusite si premii pentru cursantii nostri de la pian, canto si chitara, care au castigat peste 80 de premii in 2016 la concursurile la care ne-au reprezentat.

fetita_canto

Totodata, concertul marcheaza si inceputul Scolii de Vara Boem Club, care se va derula in perioada 20 iunie -11 septembrie 2016. In cadrul Scolii de Vara copiii si adultii pot participa la lectii de pian, canto, vioara, chitara, tobe, saxofon, clarinet si violoncel, in proiecte muzicale de 1 saptamana, 2 saptamani, 1 luna sau pe intreaga perioada a scolii de vara.

Surpriza Scolii de Vara Boem Club 2016 este Tabara de Muzica organizata la Moeciu, in perioada 15-30 Iulie. Tabara de Muzica are drept scop initierea cat mai multor copii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani in tainele muzicii, acestia experimantand in doar o saptamana cantatul la tobe, pian, vioara, chitara si din voce.

"Ii invitam pe toti copiii carora le place muzica sa participe la cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club, fie ca au loc la sediile noastre din Bucuresti sau in tabara de muzica de la Moeciu, pentru a ii introduce in lumea magica a muzicii. Cantatul din voce sau la un instrument muzical le dezvolta simtul artistic copiilor, memoria, gestionarea emotiilor, responsabilitatea, prezenta scenica, spiritul de echipa la cursurile de grup, ii face sa fie mai comunicativi si mai sociabili." Claudia ATANASOAE, Director Boem Club

Pentru a face cat mai accesibila initierea copiilor in muzica, Scoala de Muzica Boem Club a integrat cursurile scolii de vara in campania de CSR, organizand lectiile de muzica pe intreaga perioada a verii la preturi deosebit de accesibile pentru parinti.

Scoala de Vara se va incheia cu un concert deosebit, la care vor participa cursantii care au urmat lectii de muzica pe perioada verii la Boem Club.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul