Scoala Altfel cu Mac Mac KIDS

| | Modificat: 2014-03-31 18:03:54


Warning: Smarty error: unable to read resource: "/var/www/html/copilul/copilul_amvc/app/adminSlidere/templates/../layouts//layout.tpl" in /usr/share/pear/AS/SMARTY/Smarty.class.php on line 1093


Warning: Smarty error: unable to read resource: "/var/www/html/copilul/copilul_amvc/app/adminSlidere/templates/../layouts//layout.tpl" in /usr/share/pear/AS/SMARTY/Smarty.class.php on line 1093

Mac-Mac KIDS se implica si in acest an in proiectul educational Scoala Altfel "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" si a pregatit pentru elevii claselor I-IV si ai gradinitelor din Bucuresti un program special.

Copilasii vor patrunde in culisele celebrei trupe Voltaj, mai exact in Studioul in care se inregistreaza unele dintre piesele baietilor, si vor descoperi, totodata, locul in care iau nastere povestile Editurii Mac-Mac.

Mai mult decat atat, vor avea unica ocazie sa cante si sa intregistreze un cantecel in studioul lui Oliver Sterian – tobosarul trupei VoltajThe Candy Shop. Sa fredoneze, oare, mai bine cei mici refrenul piesei "Meci de box" decat baietii?! Sau ne vor incanta cu un cantec vesel pentru copii pe care l-au pregatit cu doamnele educatoare/ invatatoare?! Ramane la alegerea lor ce piesa vor canta, iar noi abia asteptam sa vedem ce surpriza ne pregatesc.

Dupa ce micii artisti termina de inregistrat, Ana-Maria Sterian – fondatoarea Editurii Mac-Mac si macmackids.ro, dar si cea care da viata personajelor din povestile Mac-Mac, le va fi ghid celor mici in turul lor prin Studioul audio, dar si la Sediul Editurii.

S-au alaturat acestui proiect prietenii nostri de la Aquafresh, Generali, Aquatique si FS Brands carora le multumim pentru sustinere. Datorita lor acesta serie de evenimente este gratuita, iar cei mici vor fi rasfatati cu multe cadouri.

Proiectul se desfasoara in cadrul Scolii Altfel "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" (7-11 aprilie 2014), intre orele 09:30-12:00. Locurile sunt limitate, astfel ca vom putea primi doar 2 grupe de maxim 25 de copilasi/zi.

Asadar, dragi parinti si cadre didactice, daca doriti sa le oferiti o experienta inedita copiilor, respectiv elevilor vostri, asteptam e-mail-ul vostru pe office@macmackids.ro!

Despre Editura Mac-Mac

mac mac

Editura Mac-Mac a fost infiintata in 2011 si este singura editura care printeaza doar pe hartie reciclata. Mac-Mac este o editura dedicata copiilor si are in portofoliu carti de colorat cu CD si CD-uri cu povesti.

Povestile noastre sunt atent selectate dintre cele mai frumoase "povesti nemuritoare" si sunt doar sub forma de audiobook + carte de colorat sau audiobook simplu.

Povestile sunt interpretate de Ana-Maria Sterian - fondatoarea Editurii Mac-Mac si macmackids.ro.

The Candy Shop – casa de productie si post-productie audio-video

studio-audio

La The Candy Shop intalnim studioul audio pe care l-a infiintat in urma cu 20 de ani Valeriu Sterian si a fost preluat de catre fiul sau Oliver – actualul tobosar al celebrei trupe VOLTAJ.

In studioul audio se inregistreaza frumoasele povesti ale Editurii Mac-Mac, se compune muzica, se orchestreaza spoturi audio si video si coloane sonore pentru filme si seriale.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri