SciK!DS Festivalul Stiintei

SciK!DS Festivalul stiintei vine pe 27-28 septembrie la Mall Promenada

SciK!DS Festivalul stiintei este un eveniment educativ si distractiv in egala masura, care prezinta stiinta pe intelesul tuturor si mai ales pe intelesul copiilor.

Puterea_portocalelor

Participantii sunt invitati sa contribuie la realizarea unei baterii naturale prin show-experimentul "Puterea portocalelor" pentru care se vor utiliza 4.000 de portocale.

Pe 27 si 28 septembrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la mall Promenada, la nivelul -1, in intervalul orar 12.00 – 20.00 pentru evenimentul de stiinta educativa SciK!DS Festivalul stiintei.

Cele doua zile de festival includ experimente distractive cu Fun Science, pe intelesul copiilor, spectacole, jocuri cu obiecte stiintifice interactive si competitii de roboti. in cadrul festivalului, participantii sunt invitati sa contribuie la show-ul experiment ,,Puterea portocalelor” in care 4.000 de portocale vor genera energie electrica. 

Evenimentul este sustinut de Da Vinci Learning, televiziunea educationala pentru intreaga familie.  

SciK!DS Festivalul stiintei se afla la cea de-a doua editie si reprezinta o initiativa a Asociatiei faSCInation impreuna cu Fun Science Romania, prezentata intr-un eveniment UPC Romania. 

Activitatile se vor desfasura in fiecare zi in intervalul 12.00  - 20.00. 

Intrarea este libera. 

Pentru mai multe detalii, accesati site-urile www.scikids.ro, www.suntpe.ro si paginile de Facebook SciK!DS Romania si Promenada.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul