Sase mari sportivi au marcat Saptamana campionilor la AFI Palace Cotroceni!

/ / Modificat: 2014-04-15
Sase mari sportivi au marcat Saptamana campionilor la AFI Palace Cotroceni!

Intre 7 si 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni a fost gazda "Saptamanii campionilor", o serie de intalniri intre campionii sportivi ai Romaniei si copiii prezenti in centru comercial.

Actiunea organizata de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti in cadrul "Saptamanii Altfel" i-a adus in fata elevilor pe Camelia Potec, Virgil Stanescu, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Vasile Stanga si Ana-Maria Branza.

AFI_Palace_Cotroceni_Alina_Dumitru

Timp de sase zile, campionii au facut cunostinta cu copiii, au raspuns la sutele de intrebari primite din partea lor si au impartit autografe. in plus, ei au facut mai multe demonstratii sportive, oferind posibilitatea copiilor de a experimenta sportul zilei si de a castiga premiile puse in joc.

Pe 7 aprilie, Camelia Potec, campioana olimpica la inot, a discutat si a facut zeci de poze cu copiii din AFI Palace Cotroceni. 

AFI_Palace_Cotroceni_Camelia_Potec

In ziua urmatoare, Virgil Stanescu, presedintele si capitanul echipei de baschet Steaua, a jucat mai multe meciuri cu cei prezenti si le-a vorbit despre ambitie si performanta. 

AFI_Palace_Cotroceni_Virgil_Stanescu

Pe 9 aprilie, Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica la gimnastica, i-a cucerit pe copii prin prezenta ei, iar Alina Dumitru, campioana olimpica la judo, i-a uimit pe cei mici prin demonstratii de judo. 

AFI_Palace_Cotroceni_Sandra_Izbasa

Vineri, Vasile Stanga, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania (1982), a asistat la meciurile de handbal si a oferit sfaturi inspirationale celor prezenti. 

AFI_Palace_Cotroceni_Vasile_Stanga

Sambata, Ana-Maria Branza, dubla campioana mondiala la scrima, a incheiat seria de intalniri din AFI Palace Cotroceni invitandu-i pe copiii si tinerii curajosi sa se dueleze cu ea. 

AFI_Palace_Cotroceni_Ana_Maria_Branza

Ziua de sambata a fost completata de o actiune inedita a Cercetasilor Romaniei. in cadrul celei de­-a IX-a editii a Bucuresti Quest, 175 de cercetasi au realizat pe platforma exterioara de la Intrarea Far un flashmob. 

AFI_Palace_Cotroceni_Cercetasii_Romaniei

Avand ca fundal sonor imnul creat special de Marius Moga, tinerii au recreat simbolul cercetasiei, floarea de crin, cu ajutorul unor cartoane colorate cu mesaje pozitive. Bucuresti Quest este proiectul Cercetasilor Romaniei prin care si-au propus sa schimbe perceptia negativa a tinerilor asupra Bucurestiul.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Saptamana Scoala Altfel 2014 Programe Scoala Altfel 2014

Articole recomandate

Citeste si despre