Sarbatorile incep la Sun Plaza!

/ / Modificat: 2013-11-05
Sarbatorile incep la Sun Plaza!

Dragi parinti si dragi copii, Sun Plaza va invita la concursul cu tema: "Deseneaza Luminitele de Sarbatori de la Sun Plaza"


Concursul se desfasoara in perioada 5 – 13 noiembrie 2013, numai pentru participantii din Bucuresti.


Tot ce trebuie sa faceti este ca pana pe 13 noiembrie, inainte de eveniment, sa urcati desenele realizate de copiii dumneavoastra pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center

Cei 3 castigatori vor primi cate un set Lego.

Vino joi, 14 noiembrie 2013, ora 19:00, sa continuam traditia de aprindere a luminitelor de Sarbatori de la Sun Plaza si sa afli daca desenul inscris face parte din cele 3 castigatoare. Alte 10 desene vor fi alese spre expunere in Sun Plaza timp de 2 saptamani.

volt

Sarbatoarea va continua pe ritmuri rock-electronice intr-un concert Voltaj. Tobele, tamburinele si tambourimii celor de la Barbarosa Samba Group vor aduce spectacolului culoare si caldura braziliana.

barb

De buna ta dispozitie ne vom ocupa impreuna cu vedetele Radio ZU: Mihai Morar si Daniel Buzdugan pe parcursul intregului eveniment.


Ne pregatim, asadar, pentru o editie memorabila a evenimentului, unde muzica, umorul, pasiunea si artificiile te asteapta sa facem spectacol!


Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Toate aceste ingrediente sunt imbinate in reteta succesului si fac din Sun Plaza centrul comercial dominant din partea de sud a Bucurestiului.

logo-sun

Sun Plaza - Calea Vacaresti nr. 391, Sector 4, Bucuresti 040055 - Piata Sudului, contact@sun-plaza.ro


www.sun-plaza.ro

Facebook Sun Plaza Shopping Center

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Craciun Craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre