Saptamana campionilor

| | Modificat: 2014-04-11 14:52:32

Intre 7 si 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni va gazdui "Saptamana campionilor", in cadrul proiectului educational "Scoala Altfel". "Saptamana campionilor" da posibilitatea copiilor de a se intalni in fiecare zi cu mari campioni ai Romaniei din diferite sporturi, printr-o actiune organizata de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti.

Sandra_Izbasa

De-a lungul timpului, prin activitatile si zonele de relaxare puse la dispozitie in incinta centrului comercial, AFI Palace Cotroceni a sustinut sportul si sanatatea prin sport, pentru un stil de viata echilibrat. in acest an, AFI Palace Cotroceni a ales sa marcheze saptamana educativa “Altfel” printr-o serie de manifestari sportive, cu participarea unor mari nume din lumea sportului.

Sandra
Timp de sase zile, intre 13:00 si 15:00, sase campioni romani vor intra in dialog cu toti copiii prezenti in AFI Palace Cotroceni, dezvaluindu-le secretele din spatele performantelor, oferind autografe si premii speciale.

In "Studioul Campionilor", amplasat langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni, copiii, parintii, cadrele didactice si ceilalti vizitatori ii vor putea intalni pe:

  •     Camelia Potec, campioana olimpica la inot (luni);
  •     Virgil Stanescu, capitanul echipei de baschet Steaua (marti);
  •     Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica la gimnastica (miercuri);
  •     Alina Dumitru, campioana olimpica la judo (joi);
  •     Vasile Stanga, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania, 1982 (vineri);
  •     Ana-Maria Branza, dubla campioana mondiala la scrima (sambata).

Pe durata intalnirilor, pe patinoar vor fi prezentate momente de patinaj artistic si diferite actiuni sub conducerea instructorilor de fitness din cadrul salii Pure Health & Fitness din incinta centrului comercial.


Gimnaste

De asemenea, copiii prezenti in "Studioul Campionilor" vor putea beneficia de lectii gratuite de hochei si patinaj si vor putea castiga carduri cu autografele marilor campioni, abonamente la bazinul olimpic de inot Steaua si diverse alte cadouri puse la dispozitie de colaboratorii AFI Palace Cotroceni.

In plus, AFI Palace Cotroceni si partenerii sai ofera pachete speciale pentre prescolari, elevi si tineri:

  •  Cinema City pune la dispozitie bilete la film la preturi speciale (mai multe detalii despre filmele incluse in program sunt disponibile pe site-ul Cinema City si pe pagina de Facebook), pentru copiii sub 10 ani si pentru grupuri;
  • Patinoarul Cotroceni on Ice ofera preturi preferentiale pentru copii, elevi si studenti;
  •  Amckart (karting) ofera reduceri de 20% la pretul biletelor pentru copii, elevi si studenti;
  • Vans ofera o reducere de 25% pentru tinerii ce viziteaza magazinul din AFI Palace Cotroceni.

"Scoala Altfel" este o saptamana special selectata de Ministerul Educatiei Nationale pentru a fi dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare. Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari, a elevilor si a cadrelor didactice in diverse proiecte care sa raspunda intereselor si preocuparilor copiilor, care sa le puna in valoare talentele si abilitatile si sa le stimuleze participarea la actiuni cat mai variate.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala Altfel 2014 Saptamana Scoala Altfel 2014 Programe Scoala Altfel 2014

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA