Saptamana Sanatatii la Bucuresti (15-20 octombrie 2012)

| | Modificat: 2012-09-27 15:37:49

Pikaso Events va invita in perioada 15-20 octombrie in Pasajul Universitatii sa sarbatorim impreuna cea de-a 5-a editie a Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului larg informatii cat mai utile despre frumusete, nutritie, sport si un stil de viata cat mai sanatos. Acest eveniment este prilejuit de 2 zile internationale: Ziua Internationala a Medicului si Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

saptamana-sanatatii

Saptamana va fi impartita in doua sectiuni : "Sanatate si Servicii Medicale", respectiv "Sanatate, Nutritie si Sport". Vor fi prezente clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, medici nutritionisti, sali de sport, care se vor intrece in a va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte disponibile ce va vor ajuta in a va imbunatati sau mentine un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos.

Intre 15-17 octombrie 2012, in cadrul evenimentului "Sanatate si Servicii Medicale", expozantii vor pune accent pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele tratate in cadrul acestui eveniment.

In partea a doua a saptamanii, intre 18-20 octombrie, va avea loc evenimentul "Sanatate, Nutritie si Sport ", unde veti putea afla informtii despre cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a trupului si a sufletului.

Vino in Pasajul Universitatii in perioada 15-20 octombrie, intre orele 11:00 - 19:00, sa afli cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA