Saptamana Europeana a Mobilitatii 2013


Saptamana Europeana a Mobilitatii 2013

Grupul de Mobilitate de pe langa Primaria Municipiului Bucuresti va prezenta programul de evenimente care vor avea loc in zona metropolitana a Bucurestilor, cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii.

Saptamana Europeana a Mobilitatii se desfasoara in perioada 16-22 septembrie 2013 si este o campanie care are ca scop sensibilizarea oamenilor, astfel incat acestia sa foloseasca transportul public, bicicleta, mersul pe jos, in detrimentul masinilor personale. De asemenea, campania incurajeaza orasele europene sa promoveze aceste modalitati de transport si sa investeasca in infrastructura regionala.

saptamana_mobilitatii_europene_2013


Principala preocupare a campaniei Saptamanii Europene a Mobilitatii este sa ii faca pe oameni mai constienti de necesitatea de a actiona impotriva poluarii cauzate de cresterea traficului motorizat in mediul urban. Este vorba, nu doar despre o lupta impotriva poluarii atmosferice sau a celei fonice, ci si despre imbunatatirea calitatii vietii la oras.

Muzeul National al Taranului Roman va participa la aceasta campanie cu doua evenimente importante: vernisajul expozitiei Transporturile traditionale din Romania, care va avea loc joi, 19 septembrie, ora 18.00, si cu o sesiune de prelegeri care va avea loc sambata, 21 septembrie, ora 11.30. Ambele evenimente se vor desfasura la Studioul Horia Bernea.

Saptamana Europeana a Mobilitatii este un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Grupul de lucru pentru realizarea planului integrat de mobilitate in Municipiul Bucuresti si zona sa regionala de influenta in transport, Club Metropolitan, R.A.T.B. si Muzeul National al Taranului Roman.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul