Salonul International de Arta Naiva si Outsider Art by Dimisca

Muzeul National al Taranului Roman si Fundatia Outsider Art – Romania, APACOP - Asociatia pentru Promovarea Artei Contemporane Populare – Franta va invita joi, 9 august 2012, ora 18.00, la vernisajul Salonului International de Arta Naiva si Outsider Art.

salon international arta naiva

Expozitia face parte dintr-un proiect de anvergura internationala, aflat la a II-a editie in Romania, care prezinta lumea artei brute sau singulare sau naive sau populare sau neuve invention sau doar mai altfel.

Lume vasta si interesanta, in arta bruta gasim tot ce nu vor sa accepte curentele acceptate ale artei, gasim artisti fara studii riguroase de arta, gasim arta populara cu trasaturi naive, dar si creatia celor pentru care arta e terapie, a creatorilor din impuls, a celor capabili de revelatii sau doar usor de incadrat in actiuni programatice.

Alaturi de curatorul expozitiei si totodata fondatorul Fundatiei Outsider Art – Romania, Laurentiu Dimisca, vor vorbi despre arta bruta criticul de arta Marius Tita si Jeanine Rivais, detinatoare a unei colectii private de arta bruta.

Expozitie de grup. Curator – Laurentiu Dimisca

9 – 26 august 2012 in sala Oaspeti

Expozitia va fi deschisa pana pe 26 august 2012, in sala Oaspeti, de marti pana duminica. Luni este inchis.

Sursa: Muzeul National al Taranului Roman

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul