S-a dat startul Scolii de Vara Boem Club!

/ / Modificat: 2016-06-23 00:00:00

Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, a organizat sambata si duminica, 18 si 19 iunie, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”, cel de-al 14 –lea spectacol concert - „Pe ritmuri boeme”. Concertul a sarbatorit inceputul Scolii de Vara Boem Club, care se va derula in perioada 20 iunie -11 septembrie 2016.

150 de copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar sau avansat au incantat publicul cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon sau cu vocea, din repertorii variate: clasic, pop, rock, folclor, jazz, opera.

Piesele interpretate in grupuri au constituit alte momente deosebite ale concertului: cele 3 trupe Boem Club Dorobanti, Corul Boem Club Dorobanti, numeroase duete profesor-elev sau cursant-cursant, precum si piesele interpretate la pian la 4 maini.

Scoala_de_Muzica_Boem_Club_cor_de_copii

Concertul „Pe ritmuri boeme” a incheiat un alt an scolar de succes la Scoala de Muzica Boem Club, un an plin de premii pentru cursantii nostri de la pian, canto si chitara. Aproximativ 100 de premii speciale, de excelenta, de interpretare sau de muzicalitate au fost castigate in acest an de catre talentatii nostri cursanti.

In cadrul Scolii de Vara copiii si adultii pot participa la lectii de pian, canto, vioara, chitara, tobe, saxofon, clarinet si violoncel, prin abonamente de 1 saptamana, 2 saptamani, 1 luna sau pe intreaga perioada a scolii de vara.

Si in acest an, Boem Club organizeaza Tabara de Muzica (Moeciu, 17-23 iulie si 23-29 iulie). Tabara de Muzica are ca obiectiv initierea cat mai multor copii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani in tainele muzicii, acestia experimantand in doar o saptamana cantatul la 5 instrumente: tobe, pian, vioara, chitara si din voce.

"Vara este o perioada in care copiii si chiar si adultii au mai mult timp la dispozitie pentru a se relaxa si pentru a face ce le place. Noi am creat abonamente speciale pentru vara tocmai pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, dar nu dispun in timpul anului scolar de timp sau de resurse financiare suficiente" , a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club.

Scoala de Vara se va incheia cu un concert deosebit, la care vor participa cursantii care au urmat lectii de muzica pe perioada verii la Boem Club.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre