Roaba de cultura - sezonul 2016

Dupa cinci ani de proiect si peste 500.000 de oameni care au avut acces la o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber, Roaba de cultura, proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, da startul sezonului 2016, cu o multime de propuneri interesante.

Anul acesta, pajistea Roabei va fi dedicata culturii urbane, neconventionalului si demonstratiilor live, iar publicul va fi provocat la o serie de activitati artistice inedite, reprezentatii multiculturale, demonstratii sportive, concerte, filme si spectacole de teatru.

Copiii si parintii sunt invitati sa se joace badminton si volei si sa participe la ateliere creative, de facut coronite din flori. De asemenea, nostalgicii vor putea rascoli prin discuri de vinil.

roaba_de_cultura_sezon_2016

Roaba de Cultura pregateste activitati diverse, surprize colorate, concursuri si activitati antrenante: ateliere de dezvoltare personala pentru cei mici si cei mari, sesiuni de citit povesti, jocuri distractive si dezbateri urbane, seri de film si concerte in aer aer liber. Mai mult decat atat, publicul larg va putea participa la workshopuri culinare, iar persoanele cu multa energie vor fi invitati sa faca sport.

"Pentru al saselea an consecutiv, reinnoim invitatia transmisa bucurestenilor de a se apropia de natura, de cultura prin proiectul “Roaba de cultura”, o oaza de liniste si buna dispozitie cu acte in regula, unde veti descoperi activitati dintre cele mai diverse: muzica, sport, workshop-uri si activitati de dezvoltare personala, teatru, fotografie, film. Va asteptam in numar tot mai mare pentru a va bucura de un festival al culturii in natura, din primavara pana toamna tarziu", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 21 mai - 24 septembrie. Accesul in zona Roabei de cultura este liber sapte zile pe saptamana si beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Ramai la curent cu programul din aceasta vara de la Roaba de cultura, AICI.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Festivaluri Evenimente parinti si copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul