Regasirea Copilariei la Gradinia Botanica

/ / Modificat: 2016-06-02 16:41:15

De Ziua Internationala A Mediului plecam in cautarea Copilariei

Regaseste Copilaria impreuna cu Padurea Copiilor!

Duminica, 5 iunie, va asteptam in Gradina Botanica, sa aniversam impreuna, cu mic si mare, Ziua Internationala a Mediului!

Haideti sa pornim in aventura "Regasirea Copilariei" si sa ne molipsim de bucuria sincera a copiilor pentru tot ceea ce tine de natura si de viata.

gradina_botanica

Ne alaturam celor peste 100 de tari care sarbatoresc Ziua Mediului, dorind astfel ca prin implicarea noastra sa sustinem eforturile globale de constientizare a problemelor de mediu si de actiune pentru salvarea patrimoniului natural al planetei.

Sprijina cauza padurilor, vino la eveniment si da sfoara in tara:

pe 5 iunie, in intervalul 12.30 - 17.30, Padurea Copiilor va asteapta cu jocuri in natura, ateliere creative, jocuri educationale si distractive dedicate tuturor copiilor si adultilor!

Celebram aceasta zi speciala printr-o reconectare cu jocurile copilariei si cu natura; invatam sa apreciem frumusetea si utilitatea padurilor, sa reciclam si refolosim resursele, pentru a proteja mediul inconjurator.

Vom juca sotron, elastic, coarda si jocuri pe tabla. In cadrul atelierelor vom reutiliza si vom face creatie din hartie, ne vom pune imaginatia la incercare in cadrul atelierelor de stencils si pictura pe tricouri si vom afla cum putem reutiliza in mod creativ paletii.

Pictam pe cani de lut, cream felicitari vii si desene vii cu seminte si construim impreuna o lucrare pop-up despre circuitul apei in natura. Meditam in natura, ne bucuram de teatru senzorial si descoperim povestea “Bradutului vorbitor”. Un treasure hunt – tur ghidat prin gradina ne va ajuta sa descoperim informatii noi despre speciile de plante si arbori.

Apropos, tu stii cum arata un mesteacan?

Evenimentul este deschis publicului, iar participarea la ateliere se face pe baza unei donatii minime de 15 lei/ persoana.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre