Recicloniarta - Curs de muzica si reciclare creativa

| | Modificat: 2014-02-10 16:03:55

Recicloniarta este o platforma de ateliere mixte de arte si reciclare creativa organizata de Creative Arts, structurata in patru module de curs, ce combina reciclarea creativa cu diverse categorii de arte, precum muzica, artele plastice, tehnicile handmade si realizarea de benzi desenate. 

Indrumati de trainerii Creative Arts, la Recicloniarta, copiii vor experimenta diferitele tipuri de arta intr-o atmosfera vesela si vor deveni totodata mult mai responsabili fata de mediul inconjurator si de lumea in care traiesc.

muzica_si_reciclare_creativa

Modulul de muzica si reciclare creativa din cadrul Recicloniarta le propune copiilor sa invete sa-si construiasca propriile instrumente muzicale, descoperind pas cu pas cum suna dopurile de plastic, ambalajele din aluminiu, farfuriile sau sulurile de carton, sunt asteptati cu mic, cu mare.

Cursul se va desfasura duminica, intre orele 13:00 - 15:00, in perioada 16 februarie - 23 martie.
Programul atelierului:


16 februarie: tobita cu maner (instrument asiatic)
23 februarie: rainstick (instrument native american)
2 martie: tamburina
9 martie: castaniete
16 martie: kazoo (instrument american)
23 martie: zornaitoare

Atelierele se vor desfasura la creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sector 1), iar varsta minima recomandata pentru participarea la ateliere este de 5 ani.


Costul modulului este de 280 de lei si include toate materialele si instrumentele folosite. Inscrierile se fac pana pe 14 februarie, la ora 20:00, la office@creativearts.ro.


Cursurile din cadrul Recicloniarta se desfasoara in cadrul platformei de ateliere de dezvoltare a creativitatii copiilor organizate in premiera in Romania de Creative Arts impreuna cu creart (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti).

Platforma cuprinde ateliere care mixeaza arta, reciclarea creativa si mestesugurile traditionale, contribuind la afirmarea creativitatii si dezvoltarea imaginatiei copiilor.

Taguri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri