Recicloniarta - Curs de handmade si reciclare creativa

| | Modificat: 2014-02-12 09:39:54

Recicloniarta este o platforma de ateliere mixte de arte si reciclare creativa organizata de Creative Arts, structurata in patru module de curs, ce combina reciclarea creativa cu diverse categorii de arte, precum muzica, artele plastice, tehnicile handmade si realizarea de benzi desenate.  

atelier_handmade
Indrumati de trainerii Creative Arts, copiii vor experimenta, la Recicloniarta, diferitele tipuri de arta intr-o atmosfera vesela si vor deveni totodata mult mai responsabili fata de mediul inconjurator si de lumea in care traiesc.

Recicloniarta incepe in forta sambata, 15 februarie, cu modulul de "Handmade si reciclare creativa", in cadrul caruia copiii vor reinventa cu stil role de scotch, PET-uri, resturi de material textil si nasturi si vor experimenta cu tehnici handmade de baza, creand decoratiuni, suporturi si accesorii simpatice.

Atelierele modulului de Handmade si reciclare creativa se vor desfasura sambata, intre orele 16:00 – 18:00, dupa urmatorul program:


15 februarie: pusculite din PET-uri
22 februarie: cutii colectoare din role de scotch
1 martie: suport de pixuri cu fetru
8 martie: rama foto cu nasturi
15 februarie: bratari din PET
22 februarie: brose flori

Atelierele vor avea loc la creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sector 1), iar varsta minima recomandata pentru participarea la ateliere este de 5 ani.


Costul modulului este de 280 de lei si include toate materialele si instrumentele folosite. Inscrierile se fac pana pe 14 februarie, ora 20:00 la office@creativearts.ro.


Cursurile din cadrul Recicloniarta se desfasoara in cadrul platformei de ateliere de dezvoltare a creativitatii copiilor organizate in premiera in Romania de Creative Arts impreuna cu creart (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti). Platforma cuprinde ateliere care mixeaza arta, reciclarea creativa si mestesugurile traditionale, contribuind la afirmarea creativitatii si dezvoltarea imaginatiei copiilor.


Mai multe detalii despre cursuri gasiti pe www.creativearts.ro si pe creart.ro/blog.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA