Recicloniarta - Curs de arte plastice si reciclare creativa

Recicloniarta este o platforma de ateliere mixte de arte si reciclare creativa organizata de Creative Arts, structurata in patru module de curs, ce combina reciclarea creativa cu diverse categorii de arte, precum muzica, artele plastice, tehnicile handmade si realizarea de benzi desenate.  

arte_plastice_reciclare_creativa

Indrumati de trainerii Creative Arts, copiii vor experimenta, la Recicloniarta, diferitele tipuri de arta intr-o atmosfera vesela si vor deveni totodata mult mai responsabili fata de mediul inconjurator si de lumea in care traiesc.


In cadrul modulului de Arte plastice si reciclare creativa, copiii vor invata bazele desenului si ale picturii, dar nu pe coli obisnuite, ci pe role de carton, farfurii de plastic, cartoane de oua si PET-uri.
intalnirile creative vor avea loc la creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sector 1) in fiecare duminica, intre orele 16:00-18:00, in perioada 16 februarie-23 martie, astfel:


16 februarie: animalute din PET-uri
23 februarie: tablouri cu mozaic din doze de suc
2 martie: suport de birou din role de carton
9 martie: figurine din cartoane de oua
16 martie: rame foto cu papier mache
23 martie: decoratiuni din farfurii de hartie

Costul modulului este de 280 de lei si include toate materialele si instrumentele folosite. Vârsta minima recomandata pentru participarea la ateliere este de 5 ani, iar inscrierile se fac pâna pe 14 februarie, ora 20:00, la office@creativearts.ro.


Cursurile din cadrul Recicloniarta se desfasoara in cadrul platformei de ateliere de dezvoltare a creativitatii copiilor organizate in premiera in Romania de Creative Arts impreuna cu creart (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti).

Platforma cuprinde ateliere care mixeaza arta, reciclarea creativa si mestesugurile traditionale, contribuind la afirmarea creativitatii si dezvoltarea imaginatiei copiilor.

Mai multe detalii despre cursuri gasiti pe www.creativearts.ro si pe creart.ro/blog.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA