Radar de Media a decernat premiul pentru cea mai buna emisiune de copii din Romania

/ / Modificat: 2019-07-04
Radar de Media a decernat premiul pentru cea mai buna emisiune de copii din Romania

Radar de Media a decernat premiul pentru cea mai buna emisiune de copii din Romania, show-ului de la Nova TV “Ambasad’Or Play” by Ana si Nicole Stan, produs de Adela Diaconu! Cea de-a treia editie a celui mai mare eveniment media al verii a avut loc la sfarsitul lunii iunie, la Blueberry Pool.

media

Alti castigatori a celui mai mare eveniment media al verii din Romania ~ Catalin Maruta cu emisiunea "La Maruta" - PRO TV sau emisiunea Iulianei Tudor - TVR.

media2

O aparitie fina si rafinata la Gala Radar de Media, l-au avut prezentatoarele TV, Ana si Nicole Stan, gazdele emisiunii ”Ambasad’Or Play”. Acestea au petrecut seara in lumina reflectoarelor, alaturi de tatal lor, Nicusor Stan si de fratele lor, Alexandru. Producatorul emisiunii , ”Ambasad’Or Play”, Adela Diaconu le-a fost alaturi gemenelor, trasand deja liniile pentru noile proiecte din aceasta toamna.

media1

Adela Diaconu si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass-media nationala şi locala ca producatoare si realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” by Adela Diaconu, producatoare a show-urilor de televiziune ”Ioana Lee Show” by Ioana Lee, "My CliniQ" by Diana Bianca, "Fashion Kids", "Cooking Show Albif", “Ambasad’Or Play” by Ana si Nicole Stan, dar si prin organizarea de evenimente culturale, sportive si de moda.

media3

”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan este singura emisiune TV din Romania unde copiii ii descos si intervieveaza pe “oamenii mari”, personalitati si vedete romanesti actuale. Interviuri calde si sincere, pe care le puteti urmari in fiecare sfarsit de saptamana la Nova Tv.

Vedete TV, sportivi, artisti, personalitati de seama ale Romaniei fac dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta lor, despre cum a fost inceputul lor de drum pana sa reuseasca in domeniul ce i-a consacrat.

Emisiunea ”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan a fost declarata la mai multe Gale de televiziune, cea mai buna emisiune de lifestyle pentru copii din Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre