Program spectacole, Teatrul Ion Creanga, septembrie 2016

/ / Modificat: 2016-09-06 00:00:00

Buna dimineata! 

7 si 8 septembrie, ora 18:00

Teatrul Excelsior

1-3 ani

Ema si Thomas sunt cei mai noi prieteni ai Teatrului Ion Creanga si protagonistii spectacolului „Buna dimineata!”. Vom afla cum se desfasoara ziua lor de joaca, ce mananca la micul dejun, unde le place sa calatoreasca si care sunt jocurile lor preferate. Cei doi ii au alaturi pe Mormor, ursul de la Polul Nord, si pe Arpe, sarpele din padurea tropicala. Special create pentru cei mai mici spectatori, scenografia jucausa si muzica live ne vor purta peste mari si tari, intr-o noua aventura.

A 12-a noapte

14 si 15 septembrie, ora 18:00

Teatrul de Comedie, Sala Noua

6 ani +

Dinapoi inainte, de la stanga in jos, pe fata si pe dos, piesele lui William Shakespeare pot fi citite cu picioarele in sus, nu trebuie sa stai frumos. De mai bine de 500 de ani oamenii le citesc si le pun in scena pentru ca, in orice pozitie ai sta, poti sa descoperi altceva. in aceasta dimensiune – a unui altceva si altfel jucaus – se inscrie si spectacolul propus de Teatrul Ion Creanga, care ne provoaca, mici si mari deopotriva, sa exploram opera shakespeariana prin joc. Sa fie prinselea? Sau de-a v-ati ascunselea? A 12-a noapte” aduce pe scena farse si deghizari, cu bufoni, calambururi si confuzii, personajele renuntand, rand pe rand, la costumul de peste costum, si incetand sa se mai prefaca.

teatrul_ion_creanga

Zbor prin povesti

16 septembrie, ora 18:00

17 septembrie, ora 11:00

Teatrul de Comedie, Sala Noua

3-6 ani

Inainte de culcare, doi copii incep sa citeasca. si sa viseze. Danseaza printre picaturi de ploaie, prin oceane, prin paduri si isi dau singuri seama ca, folosindu-si imaginatia, pot crea orice poveste, o pot invarti si rasuci pana cand se transforma in aventura.

Teatrul Ion Creanga produce primul spectacol de teatru-dans adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani. Coregrafia jucausa pune in valoare abilitatile fizice ale actorilor, iar proiectiile video completeaza spectacolul, permitandu-le actorilor sa interactioneze cu cea mai frumoasa dintre lumile posibile.

De-a micul print

18 septembrie, ora 11:00

27 si 29 septembrie, ora 18:00

Teatrul de Comedie, Sala Noua

4-6 ani

In dorinta de a aduce filosofia Micului Print aproape de copiii intre 3 si 6 ani, care abia incep sa se plimbe din planeta in planeta, regizoarea Ioana Petre pleaca intr-o foarte serioasa calatorie de explorare a celebrului text. Alaturi de ea, intreaga echipa va cerceta si se va juca, va pune intrebari si va crea labirinturi, pentru ca, la final, sa poata deosebi un elefant din burta unui sarpe de o palarie.

Pinguinii melomani

25 septembrie, ora 11:00

Teatrul de Comedie, Sala Noua

3-6 ani

Micii spectatori sunt invitati sa faca parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ si interactiv. Dorindu-si sa ajunga acasa, la Polul Sud, Pingunel si Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc. Dar cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

Fara frica

26 septembrie, ora 18:00

Teatrul de Comedie, Sala Noua

3-6 ani

Padurea poate fi un loc intunecos, foarte periculos. Urechila si Pamatuf stiu ca, pentru un iepure, e bine sa nu te indepartezi prea tare de luminis, sa fii atent si precaut. Din cand in cand ai, totusi, nevoie de putin curaj. Dar unde il poti gasi? Prin copaci? in buzunare? Sau in stratul cu morcovi? „Fara frica” este un spectacol despre incredere si camaraderie, despre puterea de a-ti invinge cele mai mari si cele mai mici frici.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre