Printesele Disney sosesc in Romania

| | Modificat: 2013-11-28 00:00:00

Printesele Disney sosesc in Romania

Indragitele printese Disney, Alba ca Zapada, Ariel si  Aurora vor putea fi urmarite in animatiile Alba ca Zapada, Mica Sirena si Frumoasa din Padurea Adormita ce se vor difuza in curand la Antena 1. Astfel, pentru a sarbatori Luna Printeselor Disney, cele trei printese  vor veni direct de la Disneyland Resort Paris si isi vor da intalnire cu copiii din Romania pe 7 decembrie la mall Promenada din Calea Floreasca 246B, Bucuresti.

Printesele_Disney_Romania

 Incepand cu ora 14:00, copiii sunt asteptati in spatiul special amenajat, la etajul 1, sa isi demonstreze talentul in zona de colorat, unde cele mai bune desene cu Printesele Disney vor fi rasplatite cu premii. De asemenea, micutii au la dispozitie si o zona de jocuri si activitati unde se vor putea bucura de un plus de actiune si multe premii!


Toti participantii vor putea castiga carti, reviste, jocuri si jucarii oferite de Egmont, Zooperkids, Litera, Mattel, Perfect Tour, Litera si Lego. Intrarea in spatiul de distractie  din mall-ul  Promenada este libera.

Prima intalnire a celor 3 printese Disney cu publicul va avea loc in cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" in data de 6 decembrie si la conferinta de presa din aceeasi zi, la orele 13:00 la Hotel Caro, sala Mihai Eminescu.

Stiati ca

Alba ca Zapada si cei sapte pitici este primul film animat de durata din istoria televiziunii? Realizarea lui a durat 3 ani de zile si a fost lansat in 1934. Pelicula a primit un Oscar la ce-a de-a 11-a editie a premiilor Academiei Americane de Film si se afla pe lista celor mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei americane.

Frumoasa din Padurea Adormita a avut premiera in cinematografe in 1959. De atunci, frumoasa Aurora a incantat generatii de copii cu povestea ei in care binele invinge raul.

Mica sirena aduce publicului din 1989 o noua Printesa Disney – pe frumoasa Aurora si lumea ei plina de prieteni marini intr-o animatie muzicala.


Taguri Personaje disney Disney

Citeste si despre

Articole de la parteneri