Primii pasi in Actorie - Atelier pentru copii de 4-6 ani

| | Modificat: 2013-10-28 18:06:08

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 9 noiembrie, de la ora 11:00, la atelierul Primii pasi in Actoriei – Atelier pentru copii de 4-6 ani, sustinut de actrita Smaranda Caragea. Cei mici vor fi initiati in arta teatrala prin naturaletea si bucuria lor pentru joc.

Primii_pasi_in_actorie
Lector: Smaranda Caragea
Data incepere: 9 noiembrie 2013;
Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 5
Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 4 ani;
Varsta Maxima: 6 ani
Cost: 250 ron
Cost redus (card fidelitate): 220 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscriere la contact@victoriei.ro
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Acest atelier este gandit special pentru copii cu varsta de  4-6 ani, aflati mereu in cautare de raspunsuri si inzestrati cu multa energie. La aceasta varsta, copiii isi pierd repede interesul pentru activitatile pe care le indeplinesc si cauta mereu noi stimuli. Dar acestea nu sunt defecte ale copilariei, ci calitatile ei, pe care le vom cultiva din plin la acest curs.

Pe parcursul celor 5 intalniri, cei mici se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare si isi vor dezvolta limbajul verbal si nonverbal. De-a lungul atelierui, copiii vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor. Mai mult, ei isi vor dezvolta capacitatea de a actiona, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

Atelierul este dedicat tuturor copiilor, indiferent de talentul si aptitudinile lor si reprezinta o buna ocazie pentru a-si manifesta creativitatea. Orice copil este incurajat sa isi exprime parerea, in mod original si in conformitate cu subiectul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere arta copii Teatru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA