Primii pasi in Actorie - Atelier pentru copii de 4 - 6 ani (25 - 29 august)

| | Modificat: 2014-08-19 00:00:00

Fundatia Calea Victoriei invita copiii in perioada 25 – 29 august, de la ora 18:30, la Primii pasi in Actoriei – Atelier pentru copii de 4-6 ani, sustinut de actrita Smaranda Caragea. Cei mici vor fi initiati in arta teatrala prin naturaletea si bucuria lor pentru joc.

Lector: Smaranda Caragea

Data incepere: 25 August 2014; 

Ora curs: 18:30

Numar ateliere: 5

Frecventa zilnica: luni-vineri (25 - 29 august)

Varsta Minima: 4 ani; 

Varsta Maxima: 6 ani

Cost: 225 ron; 

Cost redus (card fidelitate): 200 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la contact@victoriei.ro

Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Acest atelier este gandit special pentru copii cu varsta de  4-6 ani, aflati mereu in cautare de raspunsuri si inzestrati cu multa energie. La aceasta varsta, copiii isi pierd repede interesul pentru activitatile pe care le indeplinesc si cauta mereu noi stimuli. Dar acestea nu sunt defecte ale copilariei, ci calitatile ei, pe care le vom cultiva din plin la acest curs.

primii_pasi_actorie

Pe parcursul celor 5 intalniri, cei mici se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare si isi vor dezvolta limbajul verbal si nonverbal. De-a lungul atelierului, copiii vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor. Mai mult, ei isi vor dezvolta capacitatea de a actiona, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

Atelierul este dedicat tuturor copiilor, indiferent de talentul si aptitudinile lor si reprezinta o buna ocazie pentru a-si manifesta creativitatea. Orice copil este incurajat sa isi exprime parerea, in mod original si in conformitate cu subiectul.

Taguri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri