Prima tabara NERF din lume se organizeaza in Romania!

/ / Modificat: 2016-04-08 13:00:37

In aceasta primavara, copiii au sansa sa castige locuri in Tabara NERF, cea mai distractiva tabara de vara!

NERF, una dintre cele mai populare marci de jocuri din lume, organizeaza in aceasta vara in Romania o tabara dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Tabara NERF va fi o experienta unica pentru copii, oferindu-le 6 zile de distractie, activitati dinamice alaturi de copii de varsta lor si amintiri de neuitat din vacanta de vara.

Tabara NERF va avea loc in perioada 21 - 26 iulie in statiunea montana Bran, unde copiii vor participa la jocuri de echipa, seri tematice, probe de creatie si drumetii in imprejurimile Branului, totul sub supravegherea unor coordonatori specializati.

Tabara_Nerf

Toate activitatile din Tabara NERF sunt special concepute pentru a implica, stimula si dezvolta abilitatile copiilor, imbinand distractia cu invatarea printr-un program echilibrat, creat de specialisti in comunicarea cu copiii: psihologi, antrenori si animatori. 

Activitatile de zi se vor desfasura in aer liber si vor include jocuri si antrenamente de echipa pe placul celor mici: treasure hunt, tragere la tinta, concurs de baschet, joc de spionaj, stafeta, cucerirea steagului si multe altele. in acest program, sportul si blasterele NERF vor face echipa pentru a stimula copiii sa fie activi si sa socializeze, distrandu-se de minune pe parcurs. in plus, copiii vor invata o multime de lucruri utile: explorare montana si supravietuire, orientare in spatiu, prim-ajutor, colaborare si comunicare cu camarazii.

Iar relaxarea se va face tot in echipa: la finalul programului de zi, copiii vor participa la seri tematice cu program lejer, jocuri, jucarii si hohote de ras! Ei vor descoperi inaintea tuturor blasterele NERF care urmeaza sa apara pe piata in a doua jumatate a anului, precum si alte jocuri distractive din portofoliul Hasbro: Pie Face, Monopoly, Jenga, Star Wars si Transformers.

Motto-ul Taberei NERF este "Distractie in miscare. Camarazi in deplasare." iar scopul acesteia este de a le arata copiilor ca miscarea in aer liber este foarte distractiva atunci cand este practicata alaturi de alti copii si de jocurile preferate. Tocmai de aceea, in Tabara NERF ei vor participa la activitati cu totul noi, vor invata ce inseamna cu adevarat camaraderia si vor descoperi noi modalitati de a se distra si a-si dezvolta abilitatile si coordonarea cu blasterele NERF. 

Pentru a castiga locuri pentru copiii lor in Tabara NERF, parintii trebuie sa se inscrie pe site-ul www.tabaranerf.ro si sa urmeze pasii indicati pe site. In plus fata de locurile in tabara, ei pot castiga 500 de premii din gama NERF. Mai multe detalii si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.

Tabara, o premiera atat pentru NERF cat si pentru Romania, este cea mai mare provocare pe NERF o lanseaza in acest an. Inscrierile in competitie pentru 17 locuri duble in Tabara NERF au loc in perioada 4 aprilie – 5 iunie 2016.  

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre