Prima parada Mamici pe biciclete, sambata in Bucuresti

Gravide si cu copii / Oricum am fi,

Noi nu renuntam la biciclete / pedalam pentru un oras mai verde

Sambata, in parcul Herastrau, are loc prima parada a mamelor din Bucuresti care considera ca bicicleta este mai mult decat un mijloc de transport sau de agrement, fiind un mobil de educatie sustenabila pentru copiii lor.

mamici_biciclete

Gravidute, mamici cu bebelusi in marsupiu, mame alaturi de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum si tatici, bunici, unchi, matusi, bone, frati si surori, toti iubitorii de biciclete, mici si mari sunt asteptati la intrarea Charles de Gaulle, ora 14.00, cu surprize, premii si activitati. La orele 15.00 se pleaca in turul ciclist pe pistele din jurul parcului Herastrau.

Miscarea ”Mamici pe Biciclete”, initiata de Asociatia MAINOI, este menita sa educe copiii si tineri parinti cu privire la importanta folosirii bicicletei pentru o viata sanatoasa. De asemenea, se doreste sensibilizarea opiniei publice si a autoritatilor locale cu privire la statutul biciclistilor urbani si a imbunatatirilor necesare unei infrastructuri dedicate.

Intalnire, ora 14.00: Parc Herastrau – intrarea Charles de Gaulle

Start traseu, ora 15.00: Intrarea Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Aleea Michael Jackson – B-dul Beijing – B-dul Aviatorilor – Intrarea Charles de Gaulle – Cafeneaua Tete-a-Tete.

Sosire, ora 16.00: Tombola cu premii la cafeneaua Tete-a-tete (Parcul Herastrau).

Daca si tu crezi ca mamicile pe biciclete pot schimba orasul in care traim si vrei sa sustii proiectul nostru prin promovarea miscarii, te rugam sa ne contactezi 

Nicoleta Cirjan / Presedinte / nicoleta.cirjan@mainoi.ro /+40 728 132 973

Beatrice Gabor / Vice-Presedinte / beatrice.gabor@mainoi.ro/ +40 730 490 890

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul