Premiera Degetica deschide in anul 2014 Casa Povestilor de la Teatrul Excelsior

| | Modificat: 2014-01-22 00:00:00

Premiera Degetica deschide in anul 2014 Casa Povestilor de la Teatrul Excelsior

Teatrul Excelsior o aduce in Casa Povestilor pe gingasa si fermecatoarea Degetica.

Joi 30 ianuarie, la ora 19.00 va avea loc premiera oficiala, care va fi prefatata de alte trei reprezentatii: marti 28 ianuarie, ora 10.00, miercuri 29 ianuarie, ora 10.00 si ora 19.00.

degetica

Impreuna cu personajul creat de genialul danez H.C.Andersen, veti cutreiera purtati de-o frunza de nufar, in tara sobolului, a Matusii soarece, in lumea  Broscoiului, dar si in imparatia Luminii, unde Printul Spiridusilor o sa va inaripeze imaginatia. Curiozitatea voastra va fi starnita de aventurile Degeticai si ale prietenilor ei, Buburuza, Libelula, Fluturel si Randunica.

spectacol_teatru_degetica


Timp de o ora, veti urmari cu "sufletul la gura" toate peripetiile Degeticai, amuzandu-va si cantand alaturi de ea. Cum poate schimba lumea dorinta unei Mame? Cum poate schimba lumea o faptura atat de mica, jucausa si inocenta cum e Degetica? La aceste intrebari vor raspunde impreuna cu voi, micii si marii nostri spectatori, actorii: Corina Dragomir (Degetica), Annemary Ziegler (Mama Degeticai si Matusa soarece), Ciprian Cojenel (Povestitorul), Veronica Popescu (Buburuza), Oana Tofan (Libelula), Stelian Milu (Fluturel), Bogdan Nita (Domnul Broscoi), Marian Radulescu (Domnul sobol), Mihaela Coveseanu (Randunica) si Ovidiu Usvat (Printul).

Tinutul copilariei nu-si pierde nicicand misterul, indiferent de varsta. Trebuia sa redescopere cineva povestea Degeticai si s-o conjuge la timpul prezent. Din clasorul cu amintiri, Aurel Mitran a scos la lumina istorioara Degeticai. A sters-o putin de pulberea timpului, a rescris-o si a pus-o in scena cu neastampar, umor si fantezie. Asistenta de regie a fost pe deplin asigurata de Annemary Ziegler. Decorurile si costumele au fost create inspirat de stefan Parvulescu, iar muzica originala, "sarea si piperul" acestei noi montari, ii apartine lui Jolt Kerestely.

"Acum basmul s-a sfarsit.

Zau, n-a mai ramas nimica!

De vreodata-ti va fi greu,

N-o uita pe Degetica!"

Veti fredona la iesirea din sala de spectacol, alaturi de trupa Teatrului Excelsior.

Cu siguranta, veti reveni! Noi va asteptam cu drag.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA