Povestea lui Pinocchio, spusa de actorii teatrului Zurli

/ / Modificat: 2014-02-10
Povestea lui Pinocchio, spusa de actorii teatrului Zurli

Sambata, 15 februarie, ora 10.30 si 12.00 la Puzzle Cafe (Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter)
Duminica, 16 februarie, ora 10.30 si 12.00 la Clubul Taranului Roman (Intrarea Monetariei, sos. Kiseleff, nr. 3)
 
Povestea este plina de peripetii si ne tine cu sufletul la gura de la inceput. Pinocchio, simpatica papusa ce prinde viata sub bagheta Zanei Bune, ii va invata foarte multe lectii pe cei mici, care se vor identifica cu ea in multe privinte.

Fiecare personaj vine cu cate o povata pentru copii. Personajele negative sunt ilustrate foarte bine de viclenii Vulpoi si Motan, Gepeto este factorul moralizator, Zana Buna este personajul pozitiv, iar Pinocchio  baietelul nazdravan care intra in tot felul de buclucuri.

Ca in toate povestile Zurli, suntem foarte atenti la cuvinte si nuante. Pinocchio nu este un mincinos, el doar ascunde adevarul si este prea credul. Se lasa prea usor pacalit de vorbele mieroase ale vulpoiului si motanului. Copiii inteleg sa fie foarte atenti la oamenii cu care intra in vorba, pentru ca uneori, chiar si cei ce par bine intentionati ne pot baga in bucluc.

Cei mici mai inteleg ca trebuie sa spunem adevarul, pentru ca minciuna mai rau ne incurca si ne face sa uitam de unde am pornit.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Copiii sub doi ani nu platesc bilet! Detalii si rezervari la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Va asteptam pe toti cu drag si super energie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Zurli Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre