Petrece ultimele zile de vacanta in Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City si Feeria continua seria celor mai interesante programe after-school, pana duminica 16 septembrie.

Daca weeekend-ul trecut micutii au inceput sa-si descopere talentul, mai au posibilitatea si in acest sfarsit de saptamana sa experimenteze noi activitati.In zilele de joi si vineri, intre orele 17:00 si 20:00, copiii vor descoperi lumea fascinanta a echitatiei cu ajutorul reprezentantilor clubului Equestria in zona exterioara a Town Square, Baneasa Shopping City.

Cristian Leana, specialistul in cubul Rubik, care si-a demonstrat indemanarea la emisiunea "Romanii au Talent", va fi gazda Zonei IQ impreuna cu reprezentatii SpeedCubing. Acestia vor face demonstratii, asigurand totodata si indrumarea micutilor care vor sa afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.


arte_martiale_copii

Artele martiale, recunoscute pentru disciplina pe care o impun, beneficiaza de propriul spatiu de desfasurare. Reprezentantii clubului Bushido Taekwando  vor initia copiii in practica acestui sport si vor avea show-uri demonstrative.

dans copii

Zona de dans este condusa de profesionistii de la Moty Dance School, Mykadodance si Performers. Street dance, vals, latino sunt doar cateva dintre stilurile ce vor putea fi explorate. Pentru week-end, scolile de dans au pregatit show-uri demonstrative si coregrafii speciale foarte usor de invatat.

ateliere_pictura_copii

Copiii pot face cunostinta cu fascinanta lume a artei fiind indrumati de reprezentantii gradinitei Copil Istet, combinand activitatile de pictura cu origami si desen.

Micutii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani sunt asteptati in Feeria in Zona de jocuri interactive. X si 0, puzzle, modelare cu plastilina si bazele stiintei sunt doar cateva dintre activitatile pregatite pentru ei.

Programul special se va desfasura joi si vineri, in intervalul 18:00 - 20:00 si in week-end intre orele 13:00 si 20:00, in toate zonele special amenajate pentru copii. Mai multe detalii pe Baneasa Shopping City  si Facebook Baneasa Shopping City. 


 

Te asteptam in Baneasa Shopping City sa afli ce i se potriveste cu adevarat copilului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Dans copii Activitati copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul