Peste 1.200 de copii au primit cadouri cu ocazia sarbatoririi zilei de 1 Iunie

/ / Modificat: 2019-05-31 17:14:57

Premium Porc Group, al doilea cel mai mare crescator de porcine din Romania, a organizat, si anul acesta, activitati dedicate celor mici in comunitatile din care face parte, prilej cu care peste 1.200 de copii au primit cadouri din partea companiei.

Premium-Porc1

„Crestem in Romania” inseamna, mai presus de toate, grija si sprijinul acordate comunitatilor locale si, in special, copiilor. De aceea, pentru al saselea an consecutiv, de Ziua Internationala a Copilului, Premium Porc Group pastreaza traditia si aduce mici momente de bucurie in inimile celor mici, prin organizarea unor evenimente ce au cuprins activitati sportive, sesiuni de face painting etc.

Premium-Porc2

Din dorinta de a incuraja un stil de viata sanatos, ne-am propus sa ii antrenam pe copii in activitati sportive, ce ne aduc aminte de jocurile copilariei si de tot ce e mai frumos de Ziua Copilului: bucuria primirii unui cadou, curiozitatea descoperirii surprizei si entuziasmul ce invaluie aceasta zi cu totul deosebita, in care toti copiii ar trebui sa simta cat de speciali sunt cu adevarat”, a declarat Georgiana VLAD, Coordonator Proiect din partea Premium Porc Group.

Anul acesta, festivitatile de Ziua Copilului au avut loc la scoala din Salcia Tudor, judetul Braila, pe 24 mai, la scoala din Negreni, judetul Olt, pe 30 mai si la scoala Slobozia Ciorasti, judetul Vrancea, va avea loc maine, 1 iunie.

Premium-Porc3

Tombole, concursuri si multe alte surprize

Copiii s-au distrat alaturi de super eroii adusi de Premium Porc Group la petrecerile de anul acesta: Wonder Woman, Captain America, Thor si Jack Sparrow. In compania acestor personaje, cei mici s-au jucat pe parcursul a trei ore si au castigat premii fantastice la tombole si concursuri. Animatorii i-au invitat pe copii in lumea jocurilor, o lume fantastica, in care distractia este cuvantul de baza. Baloanele colorate, dulciurile si atelierele de face painting au fost doar cateva dintre ingredientele unei atmosfere magice, cu drag si din dragoste pentru copii.

Premium-Porc4

Cu mic, cu mare, sportiv sau timid, fiecare copil a plecat cu cate un cadou acasa, pentru ca ne dorim ca, de Ziua Internationala a Copilului, toti copiii din comunitatile in care operam sa primeasca daruri si pentru ca ne dorim sa ne aratam contributia neconditionata la dezvoltarea comunitatilor locale. Cadourile au constat in articole sportive de la biciclete, trotinete, skateboarduri la mingii de fotbal, de volei si rachete de tenis, valoarea activitatilor organizate de Premium Porc Group de Ziua Copilului fiind aproximata la 20.000 de euro anul acesta.

Copiii, beneficiarii directi ai investitiilor Premium Porc Group

Inca de la deschiderea primei ferme in Romania, Premium Porc Group si-a aratat preocuparea constanta pentru dezvoltarea relatiilor durabile cu localnicii si sprijinul pentru viitorul comunitatilor din care face parte. Ziua Copilului este, alaturi de activitatile organizate de Craciun, de ziua satului, de cursurile gratuite de limba engleza si alte investitii in infrastructura locala, o traditie pe care grupul o pastreaza de cativa ani, de a pune umarul efectiv la consolidarea economiei locale si la crearea de noi oportunitati pentru localnici.

Taguri Cadouri copii 1 Iunie

Citeste si despre