Pe urmele lui T-Rex in Galeria Real

realSambata, 9 iunie 2012, copiii sunt asteptati in Galeriile Real din Berceni si bd-ul Theodor Pallady la atelierul de creativitate "Pe urmele lui T-Rex", realizat in parteneriat cu Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa.

In Berceni, copiii vor cauta in nisip fosile autentice de dinozauri, iar in cea din bd-ul Th.Pallady vor incerca sa reconstruiasca un schelet de T-rex.

"In urma succesului de care s-a bucurat atelierul am hotarat sa-l reeditam, desi initial fusese programat doar de Ziua Copilului.

Asadar, si sambata aceasta ii asteptam pe copii in Galeriile Real Berceni si cea din bd. Pallady, incepand cu ora 11.00, sa descopere fosilele pe care le-am pregatit" – spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.

Weekendul trecut evenimentul Ziua Copilului, Ziua Muzeului s-a desfasurat in 17 locatii ale Galeriei Real din 13 orase. In Galeria Real Berceni si cea din bd. Th. Pallady au venit la atelier in jur de 200 de copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul