Parinti si copii, invitati sa descopere engleza in familie la British Council Open Day

/ / Modificat: 2019-04-16
Parinti si copii, invitati sa descopere engleza in familie la British Council Open Day

British Council Bucuresti ii asteapta pe parinti si copii la o serie de ateliere si prezentari interactive gratuite organizate joi, pe 2 mai, la sediul principal din Calea Dorobanti nr. 14, in cadrul evenimentului Open Day.

Evenimentul este gratuit si cuprinde o zi plina de activitati distractive pentru parinti si copii cu varste intre 4 si 14 ani, prin care acestia pot afla mai multe despre activitatea British Council in Romania.

In intervalul 11.30 – 20.00, copiii vor avea ocazia sa participe la jocuri si exercitii interactive asemenea celor de la cursurile de limba engleza, in timp ce parintii pot afla mai multe despre metodele de predare British Council intr-un cadru informal, direct de la profesori.

Open1

Pentru copii, British Council a pregatit surprize atat pentru cei mici cat si pentru cei mari: activitati de colorat si de modelat, episoade din noul program pentru copiii intre 4 si 6 ani - Learning Time with Timmy -, ateliere de arta, proiecte, video-uri educationale si jocuri.

Suplimentar, parintii care doresc sa afle detalii despre tehnicile de predare si metodologia folosite la cursurile de limba engleza se pot inscrie si la prezentarile gratuite organizate pe parcursul evenimentului Open Day, de la 12.00, 17.00, respectiv 18.30.

Evenimentul Open Day va avea loc pe 2 mai, intre 11.30 – 20.00, la sediul principal British Council Bucuresti din Calea Dorobanti nr. 14. Participarea la toate activitatile din cadrul Open Day este gratuita, pe baza de rezervare la https://bookeo.com/opendaybc2019.

“Invatarea unei limbi straine deschide o lume intreaga de oportunitati, si ne dorim sa le oferim copiilor care invata limba engleza la British Council cele mai frumoase experiente. Profesorii nostri urmaresc sa creeze un mediu in care toti elevii se simt inclusi si apreciati. Metodele de predare sunt inovative, incurajeaza creativitatea, gandirea critica si increderea in sine a participantilor. In cadrul cursurilor noastre incurajam copiii sa invete prin ducerea la bun sfarsit a unor proiecte care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere intr-un mod natural.” a declarat Kevin McLaven, Director English Language Services in cadrul British Council Romania.

Parintii si copiii care vor sa afle mai multe despre oportunitatile care ii asteapta la Centrul British Council din Bucuresti se pot inscrie la Open Day pana miercuri 24 aprilie, completand formularul de rezervare de la adresa https://bookeo.com/opendaybc2019. Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate.

Mai multe detalii despre Open Day sunt disponibile pe website-ul British Council, la https://www.britishcouncil.ro/evenimente/open-day-british-council.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente familie

Articole recomandate

Citeste si despre