Parcul Sub Arini se anima intre 8-10 august cu ocazia Arini Fest Cinema

/ / Modificat: 2014-08-07
Parcul Sub Arini se anima intre 8-10 august cu ocazia Arini Fest Cinema

In perioada 8-10 august, in Parcul Sub Arini din Sibiu, in zona partiei de sanius de langa restaurantul Bolta Rece, Cameleon PR& Events invita sibienii la prima editie a evenimentului Arini Fest Cinema. Timp de un weekend, de dimineata pana seara, publicul este asteptat intr-unul dintre cele mai mari si mai vechi parcuri din Romania, la o serie de proiectii, evenimente si activitati recreative. 

In cadrul primei editii Arini Fest Cinema, trei dintre filmele inegalabilului Woody Allen vor fi proiectate pe marele ecran amenajat intr-un decor cu totul special: Din dragoste pentru Roma, Ce-o fi o fi sau Miezul noptii in Paris. 

Din dragoste pentru Roma este o comedie plasata intr-unul din cele mai fermecatoare orase din lume. Protagonistii sunt un arhitect de renume care isi retraieste tineretea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeste brusc ca devine cea mai mare celebritate a orasului, un cuplu tanar din provincie care e atras in intalniri romantice separate si un director de opera american care se chinuie sa aduca pe scena un cantaret a carui meserie nu are nici o legatura cu opera – e antreprenor de pompe funebre. 

Ce-o fi o fi il aduce in prim-plan pe Larry David intr-o poveste presarata cu multe glume bune si replici de memorat, ironie si auto-ironie, teorii cinice despre viata si dragoste si un strop de romantism neconventional.

Miezul noptii in Paris ii va cuceri cu siguranta pe cei mai romantici cinefili. Doi tineri logoditi care urmeaza sa se casatoreasca in toamna traiesc o experienta care le va schimba viata pentru totdeauna.

sebastian_marcovici

Pentru cei care doresc sa se relaxeze in mijlocul naturii, citind o carte sau ascultand muzica buna, organizatorii au pregatit spatii speciale.

In fiecare seara, de la ora 21:00, atmosfera va fi animata de CAMPSAUVAGE, un duo de artisti din Sibiu, lansat in 2010, compus din frantuzoaica Coralie de Gonzaga si aBigQuestionMark.

Cei mici vor avea si ei parte de un program special de activitati recreative si distractive, intre orele 10:00 si 12:00. 

Intrarea la toate evenimentele din cadrul Arini Fest Cinema este libera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii Festivaluri

Articole recomandate

Citeste si despre