Palatul Copiilor gazduieste un regal artistic in 17 iunie 2018

/ / Modificat: 2018-06-08
Palatul Copiilor gazduieste un regal artistic in 17 iunie 2018

Suna clopotelul si vacanta de vara incepe… Cu ce s-or fi ocupat copiii talentati din gradinitele, scolile si cluburile din Bucuresti si din tara pe parcursul anului scolar abia incheiat?

Vino pe 17 iunie la Palatul National al Copiilor, la CONIL Fest, Festivalul Integrarii, editia a-XVII-a si vei asista la un spectacol grandios in care vei putea admira performantele celor peste 1.200 de copii participati, tipici si cu dizabilitati.

Cei prezenti vor fi purtati de protagonisti intr-o altfel de lume, o lume in care toti suntem egali. O lume a poeziei, dansului, cantului si al intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori - Asociatia CONIL, Scoala Primara CONIL si Primaria Municipiului Bucuresti, prin Proedus.

Momente emotionante, pline de farmec si sensibilitate vor fi prezentate de copiii cu dizabilitati de la scolile pentru copii hipoacuzici, deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, demonstrand astfel tuturor faptul ca, dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie descoperita, incurajata si promovata.

In cadrul CONIL Fest-Festivalul Integrarii, toti cei prezenti, copii tipici si atipici, parinti, bunici, prieteni, sponsori, parteneri vor fi martori ai unei adevarate lectii de acceptare, toleranta, integrare, prietenie, iubire ce au fost predate la scena deschisa.

Micii artisti vor fi premiati si recompensati de sponsori si invitatii nostri speciali, reprezentanti ai mediului artistic, cultural si economic.

“De opt ani ducem frumoasa poveste CONIL Fest - Festivalul Integrarii mai departe si ma bucur sa vad ca, de la an la an, sunt tot mai multi participanti talentati care ne onoreaza. Suntem bucurosi sa vedem evolutii din ce in ce mai bune si mai spectaculoase, zambete de copii , lacrimi de bucurie dar si de emotie intense in fata performantelor spectaculoase ale copiilor cu dizabilitati. Suntem fericiti sa vedem cum copiii isi dau mana si isi arata bucuria de a fi impreuna performand pe aceeasi scena!.” spune Adela Hanafi, presedinte Asociatia CONIL.

Intrarea publicului este libera iar organizatorii garanteaza un spectacol plin de emotie si zambet!

Pentru mai multe informatii, viziteaza pagina de Facebook a evenimentului CONIL Fest, Festivalul Integrarii, Editia a-XVII-a.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2018 Evenimente copii Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre