Osteocare, doza de calciu completa pentru copilul tau

| | Modificat: 2012-11-26 16:14:58

Osteocare, doza de calciu completa pentru copilul tau.


Formula originala de  Calciu-Magneziu-Zinc-Vitamina D3, unica sub forma de siroposteocare_lichid   

In perioada de crestere a micutului necesarul de calciu este mult mai ridicat. Din pacate, alimentatia nu acopera toate nevoie organismului, iar in Romania 90% dintre copii au fost identificati cu deficiente de calciu si vitamina D.

De aceea, este nevoie de un supliment nutritiv. Datorita formulei complete Ca-Mg-Zn-vitamina D3, unica formula de pe piata sub forma de sirop, Osteocare este cea mai buna solutie. Osteocare ajuta la formarea unor oase puternice, prin actiunea sinergica a celor 4 elemente: Ca-Mg-Zn-vitamina D3.

Mai mult de atat, Osteocare ajuta inca din copilarie in lupta cu osteoporoza. Osteocare este solutia ideala pentru toate problemele, datorita formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.

Contine calciu natural intr-o forma ce ii asigura absorbtie maxima si se poate administra celor mici in varianta sirop sau efervescent.

Sursa de calciu este naturala, iar gustul placut  de portocala il face excelent tolerat de catre copii. Alege varianta potrivita copilului tau: Osteocare sirop sau Osteocare efervescent.
Nu contine zahar, conservanti sau coloranti artificiali


Preturi:


Osteocare capsule - 25 RON

Osteocare sirop - 29 RON

Osteocare Fizz (effervescent) - 26 RON

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calciu copii Zinc sanatate copii Vitamina d

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA