Opera Comica pentru Copii lanseaza propria emisiune TV, in premiera pentru o institutie culturala din Romania

/ / Modificat: 2019-03-11
Opera Comica pentru Copii lanseaza propria emisiune TV, in premiera pentru o institutie culturala din Romania

In premiera pentru o institutie culturala din Romania, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii (OCC), lanseaza o emisiune dedicata exclusiv spectacolelor OCC, pe postul de televiziune N24 Plus.

In cadrul emisiunii pentru copii "Nino si Maria", difuzata sambata si duminica, de la orele 11:45, respectiv 09:00, doi dintre cei mai populari artisti de la OCC vor prezenta detalii despre programele Operei Comice pentru Copii, plus spectacolele in serial.

Ultimele reprezentatii ale spectacolelor "Alice in Tara Minunilor" si "Erus si Valea Rabdarii"

Cei care nu au apucat sa vada premiera lunii martie la OCC - spectacolul de balet "Alice in Tara Minunilor" in regia si coregrafia Corinei Dumitrescu – mai pot sa isi cumpere bilete la reprezentatiile din 16 si 17 martie, la Sala Mare, de la orele 11:00 si 17:00.

Alice-tara-minunilor

Nazdravana Alice ii invita pe cei mici sa ia parte la o adevarata aventura, alaturi de binecunoscutele personaje magice – Iepurele Alb, Palarierul sau Pisica Cheshire.

Alice-tara-minunilor2

Tot pe 16 si 17 martie cei mici au ocazia sa il intalneasca pe curajosul Erus si sa porneasca alaturi de el in calatoria fantastica prin Valea Rabdarii, la Sala Undergrant.

Erus1

Spectacolul de teatru "Erus si Valea Rabdarii", in regia Irinei Slate, este o adaptare dupa cartea cu acelasi nume a lui Alec Blenche, o frumoasa poveste despre prietenie si intelegere, dar mai ales despre rabdare si a ajuns la 50 de reprezentatii de la premiera din toamna trecuta!

Erus2

Primavara Jocurilor revine la OCC

primavara-jocurilor

Din 23 martie, Opera Comica pentru Copii va invita sa va bucurati din plin de primavara si sa petreceti timp cu cei mici in Gradina OCC, locul perfect pentru un weekend in familie. Sambata intre orele 11:00 – 19:00 si duminica intre orele 11:00 – 17:00, la sediul institutiei din Calea Giulesti, nr. 16, cei mici vor avea la dispozitie numeroase jocuri in aer liber, ateliere de creatie, board games, foto corner, food court si o multime de alte surprize.

Petreceri de nastere pentru cei mici la Aventura Parc

Tot din 23 martie, Aventura Parc revine la OCC cu numeroase activitati amuzante pentru cei mici. Copiii vor putea sa incerce peretele de escalada, tirolienele, dar si sa isi puna la incercare aptitudinile sportive, urmand cu atentie traseele marcate prin copaci. Aventura Parc se adreseaza tuturor copiilor cu varsta minima de 5 ani, iar biletul costa 20 de lei pentru 30 de minute de activitate.

Aventura-Parc

De asemenea, parintii care doresc sa le pregateasca copiilor lor o zi de nastere cu totul speciala sau pur si simplu o petrecere surpriza, vor avea ocazia, in fiecare weekend, incepand cu 23 martie, sa inchirieze zona Aventura Parc. Pentru asigurarea disponibilitatii spatiului, rezervarile se vor face din timp. Astfel, in decurs de un an de zile, apare al treilea spatiu de petrecere a zilei de nastere la OCC, dupa cel de la balconul Salii Mari si cel de la Escape Room.

Musicalul "Madagascar, a Musical Adventure JR.", o noua premiera la OCC, in iunie

In luna iunie, Opera Comica pentru Copii prezinta premiera musicalului ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”. Pe 14, 15 si 16 iunie, bucurestenii sunt invitati sa vada spectacolul realizat de Jaqueline Bratu, o aventura muzicala cu si pentru copii, adaptata dupa superproductia cinematografica cu acelasi nume realizata de DreamWorks.

Timp de 60 de minute, amuzantele personaje din film - leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul Gloria si, bineinteles, pinguinii - vor urca pe scena OCC si promit sa le ofere copiilor o experienta muzicala uluitoare. Biletele pot fi achizitionate de pe platforma bilete.ro.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. In anul 2018, Opera Comica pentru Copii a pus in scena 741 de spectacole pentru care s-au vandut 135.000 de bilete.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Opera comica pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre