Oferte de toamna la Baby Spa

Oferte de toamna la Baby Spa

Baby Spa este un centru de educatie acvatica ce ofera servicii complexe si beneficii multiple pentru copilul nou-nascut si mic.

Profita de toamna si de ofertele Baby Spa Vitan. Ofera-i copilului tau sansa de a se imprieteni cu apa. Ingrijeste-te sa fie sanatos si in forma.  

copii

Pret de o luna de zile, mai exact in perioada 15.10 – 15.11.2014, achizitioneaza-i micutului tau orice tip de abonament din meniul nostru de servicii. Drept bonus, acesta se va putea bucura de inca 2 sedinte de agrement.

Beneficii inot

Inotul este sportul considerat ca fiind cel mai complex si eficient pentru sanatatea noastra, iar acesta dezvolta foarte bine calitatile motrice de baza cum ar fi: viteza, indemanarea, rezistenta si forta.

Inotul este o activitate sociala, un mijloc educativ ce dezvolta trupul, mintea si gustul pentru frumos. Acest sport sporeste capacitatea de coordonare, eleganta in miscari, viteza de reactie, tonifica in egala masura, muschii, inima si plamanii.

Baby Spa. Pentru sanatatea copilului  tau. Str. Pelinului, nr. 16.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul