O noua poveste de la Gasca Zurli - Zboara, Zboara, Vrajimaturica

| | Modificat: 2015-03-27 00:00:00

Gasca Zurli continua seria premierelor si lanseaza pentru prima data in Romania o carte ilustrata cu desenele celor mai indragite personaje romanesti pentru copii.  

Desenele vor ilustra cartea Zboara, Zboara, Vrajimaturica  si au fost realizate cu mare talent de Ovidiu Stanciu, artist plastic cunoscut publicului mai ales pentru caricaturile sale

GascaZurli_personaje_desenate

Povestea se afla la baza scenariului spectacolului cu acelasi nume si a fost scrisa de Mirela Retegan. Cartea va fi disponibila pentru public odata cu lansarea de la Sala Palatului, din 31 mai. 

Ea va fi insotita si de un audiobook, actorii care interpreteaza cele mai indragite personaje suta la suta romanesti inregistrand deja povestea in studio.

"Ce s-ar intampla daca, pentru o vreme, nicio matura nu si-ar mai face treaba? Ce-ar fi lumea fara curatenie? Vom afla raspunsul pe scena Salii Palatului unde Gasca Zurli, impreuna cu micutii spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor pacali pe Tura Vura. Spectacolul si cartea cu povestea Zboara, Zboara, Vrajimaturica ii ajuta pe cei mici sa inteleaga mai bine de ce e nevoie de o camera curata, intr-o casa curata, intr-o lume in care toate stralucesc", spune Mirela Retegan, femeia care, prin Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national construind cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, un teatru fenomen care a transformat educatia intr-un spectacol magic al imaginatiei.

Spectacolul unic Zboara, Zboara, Vrajimaturica va avea loc la Sala Palatului pe 31 mai si este o productie curajoasa a celui mai mare teatru privat pentru copii din Romania. 

Povestea Zboara, Zboara, Vrajimaturica este o poveste originala, suta la suta romaneasca, un spectacol interactiv in care personajele ii duc pe copii, dar si pe parinti, in Regatul Maturilor.

Bilete pentru super productia pentru copii Zboara, Zboara, Vrajimaturica s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si la casieria Salii Palatului.

Taguri Spectacole copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri