Noua Generatie de Parinti, editia a doua (24 martie 2012)

A doua editie a workshop-ului "Noua Generatie de Parinti" - 24 martie, ora 13:00, la Hotel Christina, Str. Ion Slatineanu, nr. 13

boko

Invitatul evenimentului este Antonella Matei, psiholog principal clinician / psihoterapeut, formator, care va aborda tema "Childhood versus Childtech". Vom discuta despre influenta pozitiva si negativa a calculatorului si a tehnologiei in evolutia, formarea si dezvoltarea copiilor, vom intelege mai bine refugiul nostru si al lor in gadgeturi. Impreuna vom gasi solutii despre cum sa folosim corect beneficiile acestei resurse, pentru ca universul nu inseamna "computer games", oamenii nu traiesc in "farmville", iar dialogul nu exista in "download game". In plus, este o buna oportunitate pentru parinti sa socializeze si sa se cunoasca intre ei.

Afla cum iti poti ajuta copilul sa devina un om puternic si independent! Nu lasa era tehnologica sa-ti transforme copilul intr-un viitor adult lipsit de orizonturi umane!

Durata workshopului este de 2 ore si toti parintii vor primi diploma de participare la eveniment si alte cateva surprize din partea partenerilor.

Biletul de participare costa 75 lei si il puteti achizitiona online (myticket.ro - Noua Generatie de parinti) sau din reteaua magazinelor Diverta Bucuresti!

Mai multe detalii pe: www.boko.ro

Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul