Noi inscrieri la cursul de teatru Creste prin arta!

/ / Modificat: 2012-02-23
Noi inscrieri la cursul de teatru Creste prin arta!

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta inscrierile pentru o noua serie de cursanti in cadrul cursului de Teatru si Actorie "Creste prin Arta!" Incepand cu 20 februarie 2012, asteptam inscrierile dumneavoastra, noua serie urmand sa inceapa pe data de 15 martie. Institutia isi continua astfel activitatea cultural-educationala, dezvoltand proiectul "Creste prin Arta!" si investind cunostintele si energia pentru a-i introduce pe copii in lumea artei si a jocului creativ.

curs_teatru_dacian

Cursul de Teatru si Actorie este coordonat de Oana Rusu, actrita a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si urmareste sa dezvolte creativitatea si expresivitatea copiilor si increderea in sine a acestora.

Oana Rusu ii asteapta pe cei mici pentru a le oferi notiunile elementare despre lumea spectacolului, ajutandu-i sa-si dezvolte abilitatile personale prin tehnici de actorie si interpretare, jocuri, improvizatii, exercitii de dictie si miscare scenica. Pe parcursul intalnirilor, copiii vor pregati impreuna o piesa de teatru pe care o vor prezenta in fata parintilor, la serbarea de final.

Noua serie a cursului incepe pe 15 martie si are loc in intalniri saptamanale a cate o ora si jumatate, in fiecare joi, de la ora 18.00. Costul lunar este de 100 lei. Numar maxim de participanti: 15.  Varsta minima: 7 ani.

Cursantii din seria precedenta, perioada octombrie 2011 – februarie 2012, vor avea serbarea de final a cursului, sambata, 3 martie 2012. Aceasta va avea loc in foaierul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", copiii prezentand in fata familiei si prietenilor o selectie de scenete de I.L. Caragiale, un bun prilej pentru a le arata celor de acasa ce au invatat si pregatit in cadrul cursului.

Pentru solicitarea formularelor de inscriere si pentru orice detalii aveti la dispozitie adresa de e-mail ioana.schiau@opereta.ro sau numarul de telefon 0751 177 084. Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina de facebook si blogul proiectului „Creste prin Arta!”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Activitati educative Activitati dezvoltare atentie Activitati educative copii Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre