Nino ii asteapta pe cei mici la Patinoarul Copiilor

/ / Modificat: 2017-01-12 00:00:00

Incepand din acest weekend, Nino, personajul indragit din seria de concerte-lectie ale Operei Comice pentru Copii “Cu Nino in jurul Lumii”, ii asteapta pe cei mici pe Patinoarul Copiilor, deschis in curtea institutiei din Calea Giulesti nr. 16. Sambata si duminica, de la ora 11:00, imediat dupa incheierea spectacolelor care au loc de la ora 10:00 in Salonul Mozart, Nino va cobori de pe scena, isi va pune patinele si va iesi pe gheata alaturi de copii, impreuna cu personaje din povestile Operei Comice pentru Copii.

patinoarul_copiilor

De la inceputul lunii decembrie, peste 1000 de copii s-au distrat la patinoar si s-au bucurat de surprizele oferite de Opera Comica pentru Copii.

Patinoarul Copiilor va mai fi deschis pana la finalul lunii februarie, de luni pana vineri, intre orele 15:00 - 20:00, iar in weekend, in intervalul orar 10:00 - 22:00. Tarifele sunt 10 lei, 15 lei (cu patine inchiriate) sau 50 de lei, pret care include si un cadou (DVD sau puzzle cu productiile OCC).

In luna ianuarie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici la concertele de la Salonul Mozart - “Cu Nino in jurul Lumii”, “Petrica si Lupul”, “Viata lui Mozart” - si la spectacolele de la Sala Mare - “Hansel si Gretel”, “Flautul Fermecat" si “Jack si Vrejul de fasole".

Taguri Spectacole copii Evenimente pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre