NOU la Tandarica: Spectacole de seara pentru copii si parinti

NOU la Tandarica: Spectacole de seara pentru copii si parinti

Teatrul de Animatie Tandarica din Bucuresti anunta extinderea stagiunii pentru 2015 cu cate un spectacol de seara rezervat copiilor si parintilor in fiecare luna. Reprezentatia va avea loc in ultima vineri a lunii, la ora 18.00

Alice_Tandarica

In februarie spectacolul de seara dedicat copiilor si parintilor este Alice in tara minunilor, in regia lui Alice Barb. Reprezentatia, recomandata copiilor de peste 3 ani, are loc vineri, 27 februarie, de la ora 18.00 la Sala Lahovari si dureaza o ora si 10 minute.

Lewis Carroll a spus ca Alice este un "personaj fictiv si nu unul real". Adevarul este ca modelul a fost fetita unor prieteni de familie, Alice Liddell. Eroina cartii lui Carroll este o fetita nostima, curioasa, care se comport ca un copil ceva mai mare decat varsta ei. Viseaza cu ochii deschisi, chiar si in miezul zilei, sa gaseasca “o lume a ei”. Este binecrescuta, manierata, politicoasa, iubitoare de animale, gata oricand de joaca.

La Tandarica, povestea lui Alice se desfasoara intr-un décor fascinant, lumea fantastica imaginata de Lewis Carroll inconjurand spectatorii si facandu-i, ca si pe eroina povestii, sa uite de trecerea timpului si sa viseze frumos si cu sens.

Programul spectacolelor se seara pentru copii va fi anuntat in fiecare luna pe site-ul teatrului www.teatrultandarica.ro/program

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Spectacole copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul