Musafiri nepoftiti in fauna Romaniei

Musafiri nepoftiti in fauna Romaniei

musafirii_nepoftiti_in_fauna_romaniei

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita publicul Sambata, 27 octombrie, incepand cu orele 11:00, la o noua intalnire din cadrul programului "La Antipa, in spatele usilor inchise". Subiectul prezentarii, de aceasta data, il constituie "Musafirii nepoftiti" din fauna Romaniei.

Despre speciile care calatoresc din zona lor de origine si se instaleaza in regiuni noi, in care provoaca stricaciuni si dezechilibreaza ecosistemele afectand relatiile dintre organismele deja existente acolo, puteti afla numai deschizand usa laboratorului Anei – Maria Krapal, specializata in studiul faunei introduse si invazive in Romania.

Va invitam sa descoperiti cum unele dintre speciile ajung sa fie invazive in fauna tarii si solutiile pentru a evita aceste invazii; fenomenul va fi exemplificat prin cazuri de la noi din tara cu referire speciala la animalele acvatice.

Conferinta va fi prezentata intr-un mod accesibil publicului larg, va fi bogat ilustrata, participantii avand posibilitatea de a observa cativa reprezentanti ai unor specii invazive in fauna Romaniei la aparatura optica de laborator.

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 RON, pensionari – 10 RON, adulti – 20 RON

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul