Multe bucurii pentru voi, copii - Teatrul Ion Creanga

Actorii Teatrului Ion Creanga au pregatit pentru cei mici un nou spectacol interactiv, plin de culoare si umor, ingrediente de care se vor bucura atat cei mici, cat si cei mari.

teatrul_ion_creanga_19_august


"Multe bucurii pentru voi, copii" este titlul reprezentatiei ce va fi sustinuta de catre actorii Teatrului Ion Creanga, duminica, 19 august, incepand cu ora 11:00.


Evenimentul face parte din seria activitatilor organizate de Fundatia Dan Voiculescu in cadrul programului de vara, in Gradina Valorilor Romanesti.

Accesul este gratuit.

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Teatrul Ion Creanga


Data: 19 august 2012


Ora: 11:00


Locul desfasurarii: Gradina Valorilor Romanesti din Parcul Lumea Copiilor, intrarea din str. Pridvorului, prin Calea Vacaresti


Invitati: Teatrul Ion Creanga – actorii: Anca Zamfirescu, Ionut Ciocea, Eduard Petru Jighirgiu, Adriana Dragut, Cristian Boeriu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul