Motanul incaltat, versiunea Teatrul Zurli

| | Modificat: 2014-02-04 00:00:00

Sambata, 8 februarie, ora 10.30 si 12.00 la Puzzle Cafe (Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter)
Duminica, 9 februarie, ora 10.30 si 12.00 la Clubul Taranului Roman (Intrarea Monetariei, sos. Kiseleff, nr. 3)

motanul_incaltat_8_februarie_2014
"Motanul incaltat", in versiunea Teatrul Zurli, ascunde foarte multe lectii pentru cei mici. De regula, mezinul familiei este rasfatat de toata lumea si primeste darurile cele mai mari si mai frumoase. si in povestea noastra, fiul cel mai mic al morarului este rasfatatul familiei, doar ca el primeste mostenire un motan. Desi nu pare un cadou prea grozav, motanul se dovedeste a fi norocul baiatului. 

El il invata cum sa obtina in viata ceea ce isi  doreste si il ajuta sa devina conte. Asa invata si copiii ca nu este bine sa ne luam dupa aparente si ca, uneori, chiar si cele mai putin aratoase daruri, poti ascunde adevarate comori.

Ca in toate spectacolele Teatrului Zurli, copiii se implica activ in actiune. Alaturi de siretul motan, ei il invata pe fiul morarului cum sa manance, sa danseze si sa cante. Personajele sunt interesante si pline de viata. Muzica antrenanta si costumele completeaza un spectacol care ii va tine pe copii cu sufletul la gura pana la sfarsit.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul.

La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti.

Copiii sub doi ani nu platesc bilet!

Detalii si rezervari la numarul de telefon sau 0728. 295. 872/ 0728.295.810 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Va asteptam pe toti cu drag si super energie!

Taguri Ateliere pentru copii Zurli

Citeste si despre

Articole de la parteneri