Misterele Greciei Antice - cea de-a doua expozitie History Hackers in Bucuresti!

Proiectul History Hackers continua seria expozitiilor interactive cu o noua editie organizata toamna aceasta in Bucuresti. Aceasta este dedicata "Misterelor Greciei Antice" si s-a deschis pe 10 octombrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, putand fi vizitata pana la data de 29 decembrie. 

Dupa succesul primei expozitii intitulate "Secretele Egiptului Antic", care a fost vizitata de zeci de mii de copii din Bucuresti si din tara, fiind organizata succesiv in Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, proiectul History Hackers revine cu o noua editie.

Misterele_Greciei_Antice

 Este randul Greciei Antice sa fie explorata intr-un decor spectaculos ce le va permite celor mici sa descopere intr-o maniera ludica, dar educativa, o parte din specificul acestei perioade. "Misterele Greciei Antice" continua astfel periplul cronologic prin istoria civilizatiilor antice, marcand o alta perioada importanta a existentei omenirii. 

Expozitia "Misterele Greciei Antice" se desfasoara in perioada 10 octombrie – 29 decembrie 2015, la parterul Bibliotecii Nationale a Romaniei, pe Bulevardul Unirii Nr. 22. 

Accesul la expozitie va include vizitarea salilor precum si participarea la atelierele interactive si va costa 25 de lei pentru copii, respectiv 35 de lei pentru adulti. 

Biletele pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro, sau chiar de la intrarea in expozitie. Pentru familii sau grupuri mai mari exista pachete speciale. Pentru rezervarea pachetelor si programarea vizitelor de grup, cei interesati pot suna la acelasi numar de telefon disponibil si anul trecut pentru expozitia din Bucuresti, respectiv: 0725040515, de luni pana vineri, intre orele 10:00-18:00.

Aceasta expozitie este cea de-a doua editie a proiectului History Hackers – un concept original Emagic, fiind realizata cu participarea doamnei Mihaela Marcu, Asistent Universitar Doctor la Universitatea Bucuresti, sub ingrijirea tinerilor arhitecti Roberta Rotaru si Doru Boeriu. 

Mai multe detalii in curand pe www.historyhackers.ro si www.facebook.com/HistoryHackersRo.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitii copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul