MiniArtShow da startul stagiunii de toamna cu piese noi si multe surprize pentru copii

/ / Modificat: 2016-10-11 16:36:45

Trupa de teatru pentru copii creata de actrita Ioana Ginghina – MiniArtShow – anunta debutul stagiunii de toamna ce cuprinde o serie de piese noi, multe surprize, dar si un proiect caritabil al carui scop este sa aduca copiii din medii defavorizate la teatru.

Astfel, in octombrie si noiembrie, cei mici sunt asteptati la spectacole de teatru puse in scena intr-o maniera originala si creativa de o echipa de actori, papusari, regizori, coregrafi si psihologi profesionisti tocmai pentru a stimula imaginatia si creativitatea celor mici.

Noutatile acestui sezon cuprind trei spectacole: "Danila Prepeleac", "Cantec pentru Tisha" si "Spre Vrajitorul din Oz".

Mini_Art_Show_teatru_copii

"In noua stagiune ne propunem atat sa pastram stilul de teatru care ne-a consacrat, axat pe educarea emotionala si creativa a copiilor, cat si sa reusim sa aducem copii din medii vulnerabile la teatru, iar pentru asta am pornit o campanie de donatii”, a declarat Ioana Ginghina, fondatoarea MiniArtShow.

Prin campania „Vreau la teatru” MiniArtShow isi propune sa sprijine prin metode de educaţie non-formala prin arta dezvoltarea armonioasa a copiilor provenind din medii defavorizate, oferindu-le sansa sa vina la spectacolul „Danila Prepeleac”, adaptare dupa povestea scrisa de Ion Creanga.

„Toti copiii au nevoie sa se dezvolte intr-un mediu creativ si sa poata avea acces la cultura, indiferent de mediile din care provin. Tocmai de aceea imi doresc sa le ofer sansa copiilor din zonele defavorizate ale Bucurestiului si din imprejurimi sa vada un spectacol ce promoveaza valorile romanesti”, a declarat actrita Ioana Ginghina.

Donatiile se pot face pe galantom.ro: http://miniartshow.galantom.ro/ioanaghinghina1

Programul spectacolelor MiniArtShow

Octombrie

Sambata 15 octombrie, ora 10:00 - „Spre Vrajitorul din Oz”

Duminica 16 octombrie, ora 10:00 - „Danila Prepeleac”

Sambata 22 octombrie, ora 10:00 - „Spre Vrajitorul din Oz”

Duminica 23 octombrie, ora 10:00 - „Cantec pentru Tisha”

Duminica 30 octombrie, ora 11:00 - „Danila Prepeleac”(Surprize de Halloween)

Noiembrie

Sambata 5 noiembrie, ora 11:00 - „Danila Prepeleac”

Duminica 6 noiembrie, ora 11:00 - „Spre Vrajitorul din Oz”

Sambata 26 noiembrie, ora 11:00 - „Danila Prepeleac”

Duminica 27 noiembrie, ora 11:00 - „Cantec pentru Tisha”

Despre MiniArtShow

Pornita acum patru ani, compania MiniArtShow este proiectul de suflet al actritei Ioana Ginghina, mama unei fetite de 8 ani, prin care si-a propus sa ofere un model de educatie alternativa de calitate destinata copiilor.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre