Micul Antreprenor, 17 februarie – 10 martie 2013

Micul Antreprenor, 17 februarie – 10 martie 2013


Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" astepta copiii cu varstele cuprinse intre 8 si 12 ani, la ultimul modul al programului "Academia Copiilor" organizat in perioada 17 februarie – 10 martie, 2013.

Muzeul_de_Istorie_Naturala_Grigore_Antipa

In cadrul ultimului modul, Micul Antreprenor, copiii vor intra in contact cu diverse notiuni financiare, vor identifica elementele care definesc un lider, vor descoperi si vor exersa, prin intermediul unui joc in care vor realiza un proiect, abilitatile pe care ar trebui sa le detina un manager adevarat.

Modulul este structurat in 4 sedinte care se vor desfasura in fiecare duminica (17, 24 februarie si 3, 10 martie), intre orele 11:00 – 13:00 si care sunt sustinute de catre Daniela Stanciu – trainer curs si ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 220 RON / participant sau 200 RON / participant – pentru cei care au participat la primul modul si participa si la cel de-al doilea, 180 RON / participant – pentru cei care participa la modulul trei si patru, iar in cazul participarii fratilor la acelasi modul, in aceeasi perioada, se acorda o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Inscrierile se fac in limita a 12 locuri pe adresa de email: florentinap@antipa.ro.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa"

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro,
0723.149.694

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul